Γάμος Πριγκίπισσας Märtha Louise με τον σαμάνο, Durek Verrett - Αναλυτικά το πρόγραμμα, το dress code των καλεσμένων & οι αυστηρές απαγορεύσεις

Υπάρχουν κανόνες ...

Η πριγκίπισσα Märtha Louise της Νορβηγίας θα παντρευτεί τον αρραβωνιαστικό της Durek Verrett στις 31 Αυγούστου 2024.

Μετά από 5 χρόνια δυνατού έρωτα και με την ευλογία του βασιλιά Harald και της βασίλισσας Sonja, τα δύο lovebirds θα γιορτάσουν την ιδιαίτερη μέρα!

Η τελετή θα γίνει στο Hotel Union στο Geiranger της Νορβηγίας. "Το Geiranger είναι γνωστό για το εντυπωσιακό φιόρδ και τα δραματικά βουνά του. Το Geirangerfjord περιλαμβάνεται στον κατάλογο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO και αντιπροσωπεύει τον πλούσιο πολιτισμό και τη φυσική ομορφιά της Νορβηγίας", έγραψε η Märtha Louise στο Instagram.

Λεπτομέρειες για το πάρτι έχουν αποκαλυφθεί στις 10 Απριλίου από το νορβηγικό, SE og HØR: Οι εορτασμοί θα διαρκέσουν τέσσερις ημέρες αλλά θα υπόκεινται σε ορισμένους αυστηρούς κανόνες... 

Οι καλεσμένοι αναμένονται από την Πέμπτη 29 Αυγούστου στη γραφική πόλη Geiranger για να γνωριστούν μεταξύ τους πριν από τη μεγάλη μέρα.

Μάλιστα, θα μείνουν σε δύο τοπικά ξενοδοχεία.

Το βράδυ θα τους περιμένει ένα « Meet and Greet party ». Η κόρη του βασιλιά Χάραλντ Ε΄ δεν σχεδιάζει καμία επισημότητα, με τον ενδυματολογικό κώδικα (dress code) της βραδιάς να σημειώνεται ως «σέξι και κουλ», δύο επίθετα που ταιριάζουν απόλυτα στη Νορβηγίδα πριγκίπισσα, 52 ετών, και στον αρραβωνιαστικό της, ηλικίας 49 ετών.

Διαβάστε ακόμη: Η Πριγκίπισσα της Νορβηγίας ανακοίνωσε τον γάμο της με τον έγχρωμο σαμάνο: Ο αρραβωνιαστικός με ροζ κοστούμι & μαργαριτάρια - πιο απλή η royal (φωτό)

Η Märtha Louise και ο αρραβωνιαστικός της σχεδιάζουν ένα τρίωρο ταξίδι με σκάφος για να θαυμάσουν τους μαγικούς καταρράκτες αυτού του τοπίου, συμπεριλαμβανομένου του περίφημου "7 Sisters Waterfall" που βυθίζεται στο φιόρδ για πάνω από 250 μέτρα ύψος.

Οι επισκέπτες εκείνη τη στιγμή θα απολαμβάνουν ένα δροσιστικό κοκτέιλ και ένα πλούσιο δείπνο. 

Απαραίτητη προϋπόθεση: Να φοράνε ρούχα αρκετά άνετα για χορό!

Το ροζ, δεν θα επιτρέπεται στον γάμο: ακόμα σύμφωνα με το SE og HØR , τα ρούχα των καλεσμένων θα πρέπει να σέβονται ορισμένους κώδικες, τόσο για την τελετή όσο και για το βραδινό πάρτι. 

Χωρίς το ροζ χρώμα Barbie, χωρίς χρυσό και φυσικά, χωρίς μαύρο ή άσπρο.

Από την άλλη πλευρά, τα μακριά φορέματα συνιστώνται ανεπιφύλακτα για τους guests, ώστε να παρακολουθήσουν αυτή την παραμυθένια ένωση.

Όσο για τους άνδρες, ενθαρρύνονται να φορούν επίσημα κοστούμια ή σμόκιν.

Διαβάστε ακόμη: Βασιλική οικογένεια της Νορβηγίας: Για πρώτη φορά δέχτηκαν τον αρραβωνιαστικό της πριγκίπισσας Märtha Louise - Διακοπές μαζί στο γιοτ

Ποιον να περιμένουμε να δούμε σε αυτό το λαμπερό event;

Ο Durek, σαμάνος και ομιλητής, συμμετέχει συχνά σε κοινωνικές εκδηλώσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Διαβάστε ακόμη: Πριγκίπισσα Märtha Louise: Τα χρόνια πολλά στον Σαμάνο αρραβωνιαστικό της, μετά την παραίτηση από τα βασιλικά της καθήκοντα (φωτό)

Κοντά στην Γκουίνεθ Πάλτροου, γνωρίζει όλο το Χόλιγουντ και είναι πιθανό ότι μερικές διασημότητες έχουν λάβει την πρόσκλησή τους, όπως και αρκετά μέλη βασιλικών οικογενειών.

Η Μάρθα Λουίζ είναι κοντά στην πριγκίπισσα διάδοχος Βικτώρια της Σουηδίας και τον σύζυγό της Πρίγκιπα Ντάνιελ , την πριγκίπισσα Λορεντιέν της Ολλανδίας και την πριγκίπισσα Σουμάγια της Ιορδανίας.

Οι τιάρες θα είναι μέρος του ενδυματολογικού κώδικα;

Θα πρέπει να περιμένουμε τις επίσημες φωτογραφίες για να μάθουμε γιατί τα κινητά τηλέφωνα και οι προσωπικές φωτογραφίες είναι εντελώς απαγορευμένα. 

Οι επισκέπτες έχουν προειδοποιηθεί...

Υπενθυμίζεται πως είναι ο δεύτερος γάμος για την μεγαλύτερη κόρη του βασιλιά και της βασίλισσας της Νορβηγίας, η οποία είχε παντρευτεί το 2002 τον αείμνηστο Άρι Μπεν, με τον οποίο απέκτησε τρεις κόρες, την Μαντ Αντζέλικα, την Λία Ισαδόρα και την Έμμα Ταλούλα. Το ζευγάρι χώρισε τελικά το 2016 και το 2019 ο συγγραφέας Άρι Μπεν έβαλε τέλος στη ζωή του.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ