Νέες φωτογραφίες από τη δολοφονία της Κυριακής στους Αγίους Αναργύρους: Σοκάρουν τα ντοκουμέντα - Οι γυναίκες αστυνομικοί αντικρίζουν νεκρή την κοπέλα (βίντεο)

Το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας δείχνει τις γυναίκες αστυνομικούς να πηγαίνουν προς τη νεκρή Κυριακή

Νέες εικόνες έρχονται στο φως της δημοσιότητας από την δολοφονία της 28χρονης Κυριακής Γρίβα, έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

Φωτογραφίες πριν, αλλά και δευτερόλεπτα μετά τη γυναικοκτονία από τον 38χρονο πρώην σύντροφό της, έφερε στη δημοσιότητα το MEGA.

Σε αυτές καταγράφονται μεταξύ άλλων οι δύο γυναίκες αστυνομικοί, που έχουν ακούσει τη φασαρία στον πεζόδρομο μπροστά από το Αστυνομικό Τμήμα και βγαίνουν έξω όπου αντικρίζουν τη γυναίκα που δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν, νεκρή.

Διαβάστε ακόμα: «Σήμερα που θα την πάω νύφη, μακάρι να μας περίμενες εσύ στα σκαλιά να στην παραδώσω» - Το ανατριχιαστικό SMS του πατέρα στον φίλο-παιδικό έρωτα της Κυριακής (βίντεο)


Σε άλλη φωτογραφία, δίπλα στη νεκρή Κυριακή, φαίνεται ο ελαφρά τραυματισμένος στον λαιμό δράστης, από τη λάμα 20 εκατοστών που έφερε το μαχαίρι που χρησιμοποίησε για να σκοτώσει την 28χρονη Κυριακή. Πάνω του βρέθηκαν ακόμα κάποια χάπια, αλλά και το εισιτήριο που έβγαλε για να πάρει το λεωφορείο από την Άρτα για Αθήνα, με ημερομηνία 30 Μαρτίου, δύο ημέρες πριν δολοφονήσει την πρώην σύντροφό του.

Δείτε ακόμα: Ράγισαν καρδιές στην κηδεία της Κυριακής: Λευκό και ανοιχτό το φέρετρο της 28χρονης - Νυφικό, μπομπονιέρες, ανείπωτη θλίψη και οργή (φωτό & βίντεο)

Στις φωτογραφίες που βλέπουν για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας, παρουσιάζονται ακόμα τόσο το αυτοκίνητο, με το οποίο η Κυριακή και ο φίλος της, που την έπεισε να απευθυνθεί στην Αστυνομία έφτασαν έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων, όσο και οι δυο τους να κάθονται έξω από το Τμήμα, λίγα λεπτά πριν την επίθεση του 38χρονου.

Δείτε ακόμα: Καρέ-καρέ η δολοφονία της 28χρονης Κυριακής: Η κοπέλα μιλά με το «100», ζητά περιπολικό – Στο τηλέφωνο ακούγονται κραυγές: «Τη μαχαιρώνει»-«Δεν έχει σφυγμό»


Διαβάστε ακόμα: «Είχε μείνει έγκυος στο παρελθόν από τον 39χρονο και απέβαλε όταν τη χτύπησε» - Νέα στοιχεία για τη γυναικοκτονία της 28χρονης Κυριακής (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ