Πύρρος Δήμας: Η κόρη του Μαρία μας συστήνεται με το επίθετο της μητέρας της (βίντεο)

Πήρε το επώνυμο της αείμνηστης μητέρα της

Με διαφορετικό επίθετο εμφανίζεται πλέον στα social media η κόρη του Πύρρου Δήμα, Μαρία.

Συγκεκριμένα, η νεαρή κοπέλα μας συστήνεται ως, Μαρία Σδούγκου (Maria Sdougkou) όπως η αείμνηστη μητέρα της, Αναστασία Σδούγκου.

Maria_Sdougkou

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Πύρρος Δήμας μετά τον θάνατο της συζύγου του Αναστασίας Σδούγκου είχε μιλήσει αρκετές φορές για τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε με το μεγάλωμα των τεσσάρων παιδιών. Ειδικότερα για την Μαρία είχε πει σε μια συνέντευξη του πριν απο ένα χρόνο. « Την κόρη μου την Μαρία, μετά τη γέννησή της έκανα σχεδόν 6 μήνες να την ξαναδώ, λόγω των επαγγελματικών μου υποχρεώσεων».

Διαβάστε ακόμη: Πένθος για τον Πύρρο Δήμα: Πέθανε η σύζυγός του, Αναστασία, που έδινε χρόνια "μάχη" με τον καρκίνο

Διαβάστε ακόμη: Ραγίζει καρδιές ο δημοσιογράφος Κώστας Γιαννακίδης για τη σύζυγο του Δήμα: «Αγάπησε τον Πύρρο από την πρώτη στιγμή»


Για τις σχέσεις του με τα παιδιά του ο Πύρρος Δήμος είχε πει: «Τα παιδιά είναι στην άλλη άκρη του κόσμου (ΗΠΑ) και ευτυχώς υπάρχει το διαδίκτυο και έχουμε μια ομαδική συνομιλία, όπου μια φορά την εβδομάδα μιλάμε όλοι μαζί σε βιντεοκλήση. Δεν είναι εύκολο, αλλά οι άξιοι άνθρωποι δεν χάνονται ποτέ. Όταν έχεις τέσσερα παιδιά δεν έχεις την επιλογή να τα παρατήσεις, δεν μπορείς να περιμένεις να σε βοηθήσει ο Θεός, πρέπει εσύ να προσπαθήσεις και να κάνεις πράγματα για εσένα.

Σε αντίθεση με το τρίτο παιδί του Πύρρου Δήμα, τη Μαρία που σπουδάζει στις ΗΠΑ τα δυο πρώτα παιδιά του διατηρούν κανονικά στα social media το επίθετο τους και υπογράφουν ως Βίκτωρ και Ελένη Δήμα.

Διαβάστε ακόμη: Ο Πύρρος Δήμας γίνεται για 5η φορά μπαμπάς από την Αφροδίτη Σκαφίδα: «Πολύ όμορφη η εμπειρία της εγκυμοσύνης» (βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Παντρεύτηκαν ο Πύρρος Δήμας & η Αφροδίτη Σκαφίδα - Δείτε φωτό από την τελετή & την εγκυμονούσα νύφη!

Ίσως η Μαρία να προέβη στην κίνηση αυτή, γιατί νιώθει πικραμένη που ο πατέρας του τράβηξε το δρόμο του.

Να σημειώσουμε ότι πρόσφατα ο Έλληνας Ολυμπιονίκης έγινε μπαμπάς για πέμπτη φορά ενώ παντρεύτηκε τον Φεβρουάριο την Αφροδίτη Σκαφίδα, πρώην παίκτρια του Survivor.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ