Νανά Παλαιτσάκη για το "σόου Ψινάκη" - "Αν δηλαδή κατέβαζε το παντελόνι & το σώβρακο του διπλανού του δεν θα ήταν κακοποίηση - Τότε τι είναι;" (φωτό)

Ολόκληρη η ανάρτηση της δημοσιογράφου στο instagram

Τη δική της άποψη σχετικά με τον σάλο που δημιουργήθηκε έπειτα από δηλώσεις του Ηλία Ψινάκη για το κίνημα MeToo και τον "ρόλο" της Μαίρης Συνατσάκη εξέφρασε η Νανά Παλαιτσάκη.

Η δημοφιλής δημοσιογράφος έκανε μία μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram γράφοντας:

"Λίγες σκέψεις για το σόου του Ψινάκη. Ξημερώνοντας Μεγάλη Τρίτη και έχοντας μερικώς παρακολουθήσει το "χάλι" που προκλήθηκε από τα σχόλια του Ψινάκη στο σόου του Σαββάτου, θέλω να γράψω τα εξής:

1 Τα όσα έκανε και είπε προκαλούσαν για να τον οδηγήσουν στην έξοδο. Δεν τον οδήγησαν

2 Θύματα της θρασύτητας που εξελισσόταν ήταν οι τηλεθεατές και όλοι οι παρευρισκόμενοι που με την στάση τους απέδειξαν ότι "μέχρι να καλοσκεφτούν οι γνωστικοί καλοπερνούσε ο Ψινάκης ". Με το θέμα της Λιόλιου έχω όμως θέμα. . Καταρχάς αν πιστέψω τις τωρινές αναρτήσεις της , θα έπρεπε ΤΟΤΕ με το που έκανε την επιθετική κίνηση ο Ψινάκης, να του έχει "τσακίσει " το χέρι . Συγνώμη κι' όλας αλλά αν έρθει σ' ένα λεωφορείο, ένας και μου ανοίξει το σουτιέν θα κάνω τι ακριβώς ; Θα ξεκαρδιστώ στα γέλια; Θα τον κάνω "γούτσου - γούτσου "; θα γυρίσω να του προτείνω να μου κατεβάσει και το παντελόνι για να ξεκαρδιστούμε περισσότερο ή θα του αστράψω μια ξανάστροφη ;

Τότε ,η κυρία Λιόλιου ξεκαρδίστηκε απ' ότι είδα στα πλάνα και ξεκαρδίστηκαν και όσοι ήταν ολόγυρα.

Γελούσαν τόσο πολύ και χαριεντιζόντουσαν με την "χιουμοριστική" κίνηση του Ψινάκη που λίγο έλλειπε να του ζητούσαν και οι υπόλοιποι να το συνεχίσει και στους υπόλοιπους, με την ίδια αποφασιστικότητα. Δεν θυμάμαι να έγινε θέμα. Δεν θυμάμαι να ξεσηκώθηκε κανένας για την κίνηση αυτή ... Αλήθεια τώρα ; Αν δηλαδή ξαφνικά ο Ψινάκης κατέβαζε το παντελόνι και το σώβρακο του διπλανού του και κοίταζε , ό,τι πιο αναμενόμενο, θα ήταν να γελάει ο "ξεβρακωμένος" ; Αν δεν ήταν αυτό κακοποίηση, τότε κακοποίηση τι είναι; Αν δεν είναι, τότε όταν παιδάκια ξεβρακώνουν τα συνομήλικά τους στο δημοτικό τους κάνουν bullying ή είναι απλώς χωρατατζίδικα παιδάκια που παίζουν ;

Τώρα πάντως η κυρία Λιόλιου έκανε οργισμένη ανάρτηση, διαψεύδοντας ότι είχαν συνεννοηθεί να της κατεβάσει τότε ο Ψινάκης το φουστάνι . Συμπαθάτε με και πάλι αλλά ποιος κανονικός άνθρωπος θα μπορούσε να συγκατατεθεί, για να του ορμήξει ο Ψινάκης και να τον γυμνώσει με σκοπό να γελάσουν όλοι αν δεν ήταν απελπισμένος ή πεπεισμένος ότι ικανοποιούσε γούστα αυτοκράτορα ; Απελπισία όλο για όλους."

Διαβάστε ακόμη: Ειρήνη Νικολοπούλου στη Νανά Παλαιτσάκη: Μου έλεγαν ότι μοιάζω με τον Ρίτσαρντ Γκιρ - Ότι και να κάνουμε ο λαιμός δύσκολα κρύβεται όσο μεγαλώνουμε (βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Η Νανά Παλαιτσάκη αποκαλύπτει: «Ο πρώην σύζυγός μου ενώ είμασταν παντρεμένοι, αρραβωνιάστηκε με άλλη» (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ