Μεγάλη Παρασκευή στον βασιλικό οίκο της Ισπανίας με πρωταγωνίστρια την πρώην Βασίλισσα Σοφία - Γιατί μας κρύβετε την Λετίσια;

Δεν υπήρχε πουθενά η νυν Βασίλισσα

Τη Μεγάλη Παρασκευή γιόρτασαν χθες στην Ισπανία ενόψει του Καθολικού Πάσχα.

Μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του Παλατιού είδαμε διάφορα στιγμιότυπα από τη λειτουργία στο Palacio Real de Madrid.

Σε πρώτο πλάνο πρωταγωνιστούσαν η Βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας έχοντας στο πλευρό της την μικρότερη κόρης της, Infanta Christina και φυσικά την πολυαγαπημένη της αδερφή, πριγκίπισσα Ειρήνη.

Τις βλέπουμε να παρακολουθούν με ευλάβεια την τελετή και όλες τις καθιερωμένες διαδικασίες, που επιβάλλονται.

Ντυμένες και οι τρεις αρκετά μίνιμαλ και casual θα λέγαμε, με μαύρα μπουφάν, παλτό κι ελάχιστα αξεσουάρ.

Αυτό που παρατηρούμε, ωστόσο είναι ότι από το μυστήριο και όλη τη διαδικασία απουσιάζει η νυν Βασίλισσα της χώρας, που δεν είναι άλλη από την Λετίσια.

Γιατί, άραγε δεν εμφανίζεται πουθενά η σύζυγος του Φελίπε;

Μήπως, για ακόμη μία φορά το Παλάτι της Ισπανίας θέλει να προστατέψει το "προφίλ" του και να προβάλλει την πρώην Βασίλισσα μαζί με την "ασθενή" αδερφή της;

Διαβάστε ακόμη: Σπάνια κοινή εμφάνιση της Βασίλισσας Σοφίας μαζί με την αδερφή της, πριγκίπισσα Ειρήνη - Παρακολούθησαν συναυλία για καλό σκοπό (φωτό)

instagram @casarealdeespana

Να υπενθυμίσουμε ότι οι τελευταίοι μήνες ήταν αρκετά δύσκολοι για τα royal σαλόνια της χώρας, καθώς το όνομα της Λετίσια αναφέρθηκε πολλάκις σε ένα ερωτικό σκάνδαλο του παρελθόντος.

Διαβάστε ακόμη: Οι σπανιότατες εμφανίσεις της Βασίλισσας Λετίσια μετά τις φήμες της παράλληλης σχέσης με τον κουνιάδο της - Η οργισμένη ανακοίνωση του παλατιού της Μαδρίτης (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Η Βασίλισσα Λετίσια έκοψε τα μαλλιά της κοντό καρέ - Άφησε τις πρώτες λευκές τρίχες να φαίνονται - Η κρίση στο γάμο (φωτό)

instagram @casarealdeespana

Έκτοτε, η βασιλική Αυλή επανέφερε στο προσκήνιο την 85χρονη θέλοντας να αποσπάσει την προσοχή του κόσμου και να εστιάσει στη διαχρονική και παραδοσιακή μορφή της Σοφίας.

Η πρόσφατη εμφάνιση της Βασίλισσας Λετίσια

Τελευταία φορά που είδαμε την 51χρονη royal ήταν μία εβδομάδα πριν στο Ίδρυμα ONCE για την απονομή βραβείων στα άτομα με αναπηρία.

Ξεχνάει, άραγε ο κόσμος τόσο εύκολα;

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ