Στο βίντεο η... πιωμένη αεροσυνοδός της British Airways κοροϊδεύει τους «σχιστομάτηδες» Κινέζους επιβάτες - Απολύθηκε πάραυτα (βίντεο)

Απαράδεκτη συμπεριφορά!

Δύο μέλη του πληρώματος της British Airways απολύθηκαν επειδή έφτιαξαν ένα «άσεμνο» και ρατσιστικό βίντεο στο οποίο κορόιδευαν τους Ασιάτες επιβάτες κάνοντας γκριμάτσες με λοξά μάτια και μιλώντας με κινεζική προφορά.

Η Holly Walton και η Lauren Bray έκαναν ένα βίντεο στο Tik Tok, το οποίο οδήγησε στην απόλυση τους.

Στο βίντεο, η κ. Walton φαίνεται να φοράει ένα μπλε φόρεμα και λέει χρησιμοποιώντας κινεζική προφορά: «Δώσε μου κρασί».

Το βίντεο φέρεται να γυρίστηκε με τη συνάδελφό της κ. Bray, η οποία έκτοτε απενεργοποίησε τον λογαριασμό της στο Instagram.

Η Walton και η Bray "διατάχθηκαν" να γυρίσουν πίσω από το ταξίδι στο Κανκούν του Μεξικού για να διευθετήσουν το θέμα τη Δευτέρα με τα αφεντικά της BA στα κεντρικά γραφεία της αεροπορικής εταιρείας, ανέφερε η The Sun.

Οι γυναίκες απολύθηκαν!

Η κ. Bray λέγεται ότι έφυγε από τη συνάντηση κλαίγοντας.

Εξοργισμένοι συνάδελφοι είπαν ότι κορόιδευαν μια κινεζική οικογένεια στην πολυάσχολη πτήση που μιλούσε λίγα αγγλικά. 

Μια υπάλληλος γεννημένη στην Ασία είπε ότι είχε «μείνει συγκλονισμένη» από το κλιπ, το οποίο κοινοποιήθηκε ευρέως στο TikTok και έχει προβληθεί περισσότερες από ένα εκατομμύριο φορές. 

Ένας άλλος συνάδελφος είπε ότι οι γυναίκες «γελούσαν σκόπιμα» με την οικογένεια, κάτι που «στέλνει το χειρότερο δυνατό μήνυμα». 

Ένα μέλος του πληρώματος της BA δήλωσε στη The Sun: «Αυτή η ηχογράφηση είναι άσεμνη. Το να έχει κανείς τέτοιες ρατσιστικές σκέψεις, να τις κινηματογραφεί και να τις μοιράζεται με τον κόσμο, είναι σοκαριστικό και χαζό εξίσου -

Αυτό είναι εξαιρετικά επιζήμιο για την αεροπορική εταιρεία».

Ένας εκπρόσωπος της αεροπορικής εταιρείας δήλωσε: «Όλες οι μορφές ρατσισμού είναι εντελώς απαράδεκτες και λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψη τους ισχυρισμούς αυτής της φύσης.

«Αυτά τα δύο άτομα δεν απασχολούνται πλέον σε εμάς».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ