Συγκινεί η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Αγκαλία με την μαμά της που χειρουργήθηκε στο ισχίο - «Αχ βρε παιδιά όσα φέρνει η ώρα δε τα φέρνει ο χρόνος!» (φωτό)

«Τα Κρατικά μας νοσοκομεία έχουν εξαιρετικούς γιατρούς και προσωπικό και ειλικρινά είναι Ήρωες!!!»

Η αγαπημένη ηθοποιός Αλεξάνδρα Παλαιολόγου σε μία τρυφερή φωτογραφία αγκαλιά με την μητέρα της.

Η εντυπωσιακή ηθοποιός έκανε ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμός στο Instagram, με αφορμή την περιπέτεια υγείας της μητέρας της.

Αφού περιέγραψε το συμβάν, βαθιά συγκινημένη, ευχαρίστησε τους γιατρούς και όλο το νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου ΝΙΜΙΤΣ που έσπευσαν να τις βοηθήσουν.

Στην λεζάντα της ανάρτησης η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου γράφει: «Αχ βρε παιδιά όσα φέρνει η ώρα δε τα φέρνει ο χρόνος! Το προηγούμενο Σάββατο η λατρεμένη μου μάνουλα έσπασε το ισχίο της και βρεθήκαμε στο νοσοκομείο ΝΙΜΙΤΣ όπου και χειρουργήθηκε.
Τώρα πια είμαστε στο σπίτι μας σε φάση αποκατάστασης που, απ ότι φαίνεται, πάει πολύ καλά!
Όμως ειλικρινά δεν ξέρω ποσά ευχαριστώ θέλω να πω μέσα από την καρδιά μου για το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό!
Ευχαριστώ από καρδίας τον Διευθυντή Ορθοπεδικής Κλινικής ΝΙΜΙΤΣ Ιωάννη Ζάγκα που χειρούργησε με αρίστη έκβαση τη μητέρα μου (ούτως η άλλως η φήμη του προπορεύεται!)
Αλλά πραγματικά νιώθω και μεγάλη ευγνωμοσύνη για το νοσηλευτικό προσωπικό που τρέχει ακάματο με απίστευτη ευγένεια και καλοσύνη να εξυπηρετήσει όλους τους ασθενείς!
Ο Μανώλης Θεοδωρόπουλος, Προϊστάμενος Φυσικοθεραπείας, ένας γλύκας, δεν έχω λογία!!
Πραγματικά πιστεύω πως τα Κρατικά μας νοσοκομεία έχουν εξαιρετικούς γιατρούς και προσωπικό και ειλικρινά είναι Ήρωες!!!»

Διαβάστε ακόμα: Με πολύ χιούμορ η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου ζητάει να μας πει τα κάλαντα - Που έβαλε το τρίγωνο; (φωτό)

Η μητέρα της είναι σε φάση αποκατάστασης και όλα πήγαν καλά ευτυχώς!

Διαβάστε ακόμα: Συγκινεί η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου για το παιδί που έχασε: «Έζησα μεγάλο πένθος» - «Το πρωί έκανα επέμβαση και μετά πήγα Θεσσαλονίκη να παίξω στο θέατρο» (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ