Ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ μαζί με την Βασίλισσα Καμίλα στην Ημέρα της Κοινοπολιτείας - Απόντες ο Κάρολος, η πριγκίπισσα Κέιτ & ο Άντριου

Λίγες ώρες μετά την "πειραγμένη" φωτογραφία της 42χρονης πριγκίπισσας

Πλήθος royals συγκεντρώθηκε χθες Δευτέρα στο Westminster Abbey στην ετήσια τελετή  για την Ημέρα της Κοινοπολιτείας.

Πριν μερικές μέρες ο Βασιλιάς Κάρολος είχε ανακοινώσει ότι θα είναι "απών" λόγω των θεραπειών που κάνει για τον καρκίνο.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Κάρολος, ηλικίας 75 ετών, αναγκάστηκε να απόσχει από τις δημόσιες υποχρεώσεις του, αφότου ανακοινώθηκε τον περασμένο μήνα ότι διαγνώστηκε με μια μορφή καρκίνου, που δεν έχει διευκρινιστεί, λιγότερο από 18 μήνες μετά την ενθρόνισή του

Φυσικά, και η πριγκίπισσα Κέιτ απουσίαζε και ιδιαίτερα μετά τις αποκαλύψεις για την "πειραγμένη" φωτογραφία η θέση του πρίγκιπα Γουίλιαμ είναι πολύ λεπτή.

Διαβάστε ακόμη: «Συγγνώμη, εγώ πείραξα τη φωτογραφία»: Η πριγκίπισσα Κέιτ απολογήθηκε μετά τον σάλο - Γιατί το έκανε (βίντεο)

Μάλιστα, μέσα από μερικά στιγμιότυπα είδαμε τον διάδοχο του θρόνου να γελάει με την Βασίλισσα Καμίλα γεγονός που η Daily Mail σχολίασε και θεώρησε ότι θέλουν να αφήσουν πίσω τους τα τελευταία συμβάντα.

Διαβάστε ακόμη: Πόσο fake ήταν τελικά η πρώτη φωτογραφία της πριγκίπισσας Κέιτ – Που εντοπίστηκαν οι παρεμβάσεις με το Photoshop

Το ¨παρών", λοιπόν, έδωσαν η 76χρονη βασίλισσα Καμίλα, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, η πριγκίπισσα Άννα, ο πρίγκιπας Εδουάρδος, δούκας του Εδιμβούργου, η σύζυγός του, Σόφι, δούκισσα του Εδιμβούργου, ο δούκας και η δούκισσα του Γκλόσεστερ και ο δούκας του Κεντ. 

Έκπληξη στα βρετανικά μέσα έκανε η απουσία του πρίγκιπα Άντριου, για άγνωστο λόγο.

Η Καμίλα φόρεσε για την περίσταση ένα γαλάζιο παλτό, το οποίο συνδύασε άψογα με ασορτί καπέλο.

instagram @theroyalfamily
instagram @theroyalfamily

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ εντός του ναού κάθισε ανάμεσα στη βασίλισσα και στον θείο του Εδουάρδο.

Διαβάστε ακόμη: Συγκινεί ο βασιλιάς Κάρολος: «Θα σας υπηρετώ όσο καλύτερα το επιτρέπουν οι δυνάμεις μου» - Το πρώτο του μήνυμα μετά την ανακοίνωση ότι «χτυπήθηκε» από καρκίνο

Κατά την διάρκεια της τελετής προβλήθηκε βιντεοσκοπημένο μήνυμα από τον βασιλιά Κάρολο, ο οποίος, μεταξύ άλλων, τονίζει: «Θα συνεχίσω να σας υπηρετώ στο μέγιστο των δυνατοτήτων μου» ενώ μιλάει και για την συγκίνηση που αισθάνεται από τις ευχές του κόσμου για την υγεία του. 

Στην τελετή παρευρίσκονται 2.000 προσκεκλημένοι, μεταξύ των οποίων, Βρετανοί πολιτικοί, όπως ο υπουργός Εξωτερικών Ντέιβιντ Κάμερον και  αξιωματούχοι από τα 56 κράτη της Κοινοπολιτείας. 

Το θέμα των εορτασμών για το 2024 είναι «Ένα δυνατό κοινό μέλλον: Μεταμορφώνουμε την Κοινοπολιτεία μας».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ