Η Charlize Theron έβαλε μίνι φούστα & αθλητικά για καλό σκοπό - Έπαιξε τένις με τον Νόβακ Τζόκοβιτς & πέρασε τέλεια! (φωτό)

Ήταν και η οικοδέσποινα της εκδήλωσης

Σε έναν διαφορετικό ρόλο είδαμε την Charlize Theron.

Η διάσημη ηθοποιός έβαλε σορτσάκι, αθλητικά κι έπιασε τη ρακέτα του τένις!

Για φιλανθρωπικό σκοπό η 48χρονη αναμετρήθηκε με μεγάλα ονόματα όπως ο Νόβακ Τζόκοβιτς.

Image
twitter

Βέβαια, να σημειώσουμε ότι η βραβευμένη ηθοποιός είχε και ρόλο οικοδέσποινας καθώς παρουσίασε το 20ο ετήσιο φιλανθρωπικό αγώνα τένις «Desert Smash» που πραγματοποιήθηκε στο «La Quinta Resort & Club» της Καλιφόρνια.

Αναδεικνύοντας τη sportive πλευρά του χαρακτήρα της μας εξέπληξε με τις επιδόσεις της.

instagram @charlizeafrica

Την είδαμε με μίνι λευκή φούστα, T-shirt και sneakers.

Διαβάστε ακόμη: Η Σαρλίζ Θερόν κριτής σε show με dragqueens - Με supermini & υπέροχα πόδια στα 48 της η όμορφη ηθοποιός (φωτό)

Φέτος τα έσοδα από τους αγώνες στο La Quinta Resort & Club θα δοθούν στο ίδρυμα της Charlize Theron με την βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό από τη Νότια Αφρική να πιάνει ρακέτα και να παίζει ως παρτενέρ του Τζόκοβιτς.

Θυμίζουμε ότι το 2007 η Charlize Theron ίδρυσε το «Charlize Theron Africa Outreach Project» για να στηρίξει τους νέους της Αφρικής στον αγώνα κατά του HIV και του AIDS. «Πιστεύουμε ότι όλοι οι νέοι πρέπει να είναι υγιείς, ασφαλείς και να έχουν εκπαίδευση» είπε η ηθοποιός πριν ξεκινήσει ο φιλανθρωπικός αγώνας τένις.

Η ηθοποιός και ο Νο1 τενίστας του κόσμου έκαναν σπουδαίο δίδυμο και η Therοn έβαλε από την αρχή τους κανόνες αφού του φώναξε: «Let’s go, you lazy bastard!». Ο Νόλε πήρε μπρος αφού τον είπε ... κάθαρμα και τεμπέλη και μετά το παιχνίδι είπε: «Είναι τιμή μου να παίζω μαζί της. Με έκανε να δουλέψω σήμερα. Το σχόλιο ααυτό ήταν μέρος της στρατηγικής, υποθέτω».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ