Απίστευτο! Έσβησαν τα ονόματα των 57 θυμάτων που έγραψαν με κόκκινη μπογιά - Τι απαντά η αντιδήμαρχος Αθηναίων, Ρωξάνη Μπέη (βίντεο)

Τα συνεργεία καθαρισμού του δήμου Αθηναίων έπιασαν δουλειά τα ξημερώματα 

Κατά τη χθεσινή πορεία για την τραγωδία στα Τέμπη, συγγενείς των 57 νεκρών και διαδηλωτές έγραψαν με κόκκινη μπογιά τα ονόματα των θυμάτων.

Ήταν μία συμβολική κίνηση στη μνήμη των νεκρών του δυστυχήματος. Σήμερα όμως, τα ονόματα είχαν σβηστεί από την πλατεία, μια ενέργεια που προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις στα social media.

Μιλώντας στο MEGA, η αντιδήμαρχος Καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων, Ρωξάνη Μπέη είπε ότι «γενικά τα συνεργεία καθαρισμού ύστερα από πορείες και κάθε μέρα, πλένουν στο σημείο».


«Ενημερώθηκα χθες, το είδα και στα κοινωνικά δίκτυα. Τα συνεργεία καθαρισμού πηγαίνουν πάντοτε έπειτα από πορείες, δεν πήγαν ειδικώς. Ήμουν και εγώ στην πορεία και δεν είχα δει αυτό το ζήτημα, ούτε είχα μιλήσει με κάποιο συνεργείο. Το συνεργείο πηγαίνει εκεί σταθερά, δεν με κάλεσαν για να με ρωτήσουν: “Να σβήσουμε ή να μη σβήσουμε;”. Οι εργαζόμενοι πήγαν στο σημείο στις 23:30, τη συνηθισμένη ώρα. Καταλαβαίνω τις αντιδράσεις, όμως, σας εξηγώ τη συνήθη πρακτική. Δεν υπήρξε κάποια άλλη ειδική επικοινωνία», επεσήμανε η ίδια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ