Survivor: "Εισέβαλε" ο Ροναλντίνιο κι έπαιξε ποδοβόλεϊ με τον Ατζούν - Τα "τρελά" κόλπα στον αέρα (βίντεο)

Έκανε "μαγικό" ψαλιδάκι

Ένα επεισόδιο γεμάτο εκπλήξεις ήταν το χθεσινό Survivor!

Ωστόσο, αναφερόμαστε στο παιχνίδι επιβίωσης της Τουρκίας, όπου εισέβαλε ο Ροναλντίνιο και εντυπωσίασε με τα "κόλπα" του.

Ο Βραζιλιανός ποδοσφαιριστής εμφανίστηκε φορώντας τη φανέλα του αρχηγού των Μπόστον Σέλτικς, Τζέισον Τέιτουμ.

 

 

 

 

 

 

Μάλιστα, δέχτηκε την πρόκληση του Ατζούν να παίξουν ποδοβόλεϊ, στο οποίο μάγεψε με τις ικανότητες του όπως θα δείτε και στα βίντεο.

Έβαλε και γκολ με ένα εντυπωσιακό ψαλιδάκι και φυσικά όλοι τον χειροκρότησαν!

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Ροναλντίνιο (πραγματικό όνομα: Ρονάλντο ντε Ασίς Μορέιρα, Ronaldo de Assis Moreira, γεννήθηκε 21 Μαρτίου 1980) είναι Βραζιλιάνος πρώην ποδοσφαιριστής. Αγωνίστηκε σε μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους, κυρίως ως αριστερός πλάγιος μέσος και ως επιθετικός μέσος. Συχνά θεωρείται από τους κορυφαίους παίκτες της γενιάς του και από τους καλύτερους Βραζιλιάνους όλων των εποχών.

Ο Ροναλντίνιο κέρδισε δύο βραβεία του Παίκτη της Χρονιάς της FIFA και μια Χρυσή Μπάλα. Ήταν γνωστός για την απαράμιλλη τεχνική που διέθετε, αλλά και τις δημιουργικές του ικανότητες.

Λόγω της ευελιξίας του, του ρυθμού του, της τεχνικής ποιότητάς του, αλλά και τις εξαιρετικές του εκτελέσεις φάουλ, θεωρείται ως ένας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες στην ιστορία.

Έκανε το ντεμπούτο του στη Γκρέμιο το 1998. Μετακόμισε στη Παρί Σεν Ζερμέν στη Γαλλία πριν υπογράψει για τη Μπαρτσελόνα το 2003. Στη δεύτερη σεζόν του με τη Μπαρτσελόνα, κέρδισε το πρώτο του βραβείο του Παίκτη της Χρονιάς της FIFA. Στην επόμενη χρονιά κέρδισε το Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς και άλλο ένα τίτλο στη Λα Λίγκα, κάνοντας το πρώτο νταμπλ στην καριέρα του.



instagram @futebollegacyfc

Ο Βραζιλιάνος έλαβε επίσης το δεύτερο βραβείο του Παίκτη της Χρονιάς. Εκτός από τη βραζιλιάνικη, κατέχει και την ισπανική υπηκοότητα, την οποία απέκτησε στις 27 Αυγούστου 2007 σε τελετή στο δικαστήριο του προαστίου Χάβα της Βαρκελώνης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ