Ο Γιώργος Τσατραφύλλιας προειδοποιεί: Αλλαγή στο σκηνικό του καιρού από την Κυριακή - Έντονες βροχοπτώσεις & ισχυροί άνεμοι σε 17 περιοχές

Προετοιμστείτε ...

Για αλλαγή στο σκηνικό του καιρού κάνει λόγο ο Γιώργος Τσατραφύλλιας.

Μέσα από το Facebook του, ο μετεωρολόγος του Alpha και του Weather2Go.gr, προειδοποιεί για έντονες βροχοπτώσεις και θυελλώδεις ανέμους.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Γιώργου Τσατραφύλλια:

«Καλημέρα! Ευεργετικές-ά θα είναι οι βροχές-χιόνια (στα βουνά) που θα μας επισκεφθούν το διήμερο Κυριακή-Δευτέρα για τις περισσότερες περιοχές της χώρας μετά από έναν άνυδρο χειμώνα, ωστόσο σε ορισμένες περιοχές θα έχουν ιδιαίτερη ένταση και μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα (πλημμύρες-κατολισθήσεις), ειδικά σε ευάλωτες περιοχές.

Οι περιοχές αυτές είναι: Θεσπρωτία, Πρέβεζα, Άρτα, Αιτωλοακαρνανία, Κέρκυρα, Παξοί, Αχαΐα, Ηλεία, Καβάλα, Δράμα, Σέρρες, Ξάνθη, Ροδόπη, Έβρος, νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα.

Επίσης, για όσους προγραμματίζουν κάποιο ταξίδι να γνωρίζουν ότι οι θαλάσσιες συγκοινωνίες θα έχουν προβλήματα στο Ιόνιο και στο Αιγαίο την Κυριακή (νοτιάδες 8-9 μποφόρ) και τη Δευτέρα στο Αιγαίο (νοτιάδες 9 μποφόρ).

Η θερμοκρασία δεν θα πέσει σημαντικά».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ