Μιρέλλα Παπαοικονόμου: Η σειρά "Αναστασία" είναι το πιο τολμηρό σενάριο που έγραψα - Τι είπε για τις "17 Κλωστές" (βίντεο)

«Είναι η πρώτη φορά που δεν άκουσα πουθενά το όνομά μου, όλοι λένε “η σειρά του Τσαφούλια”» αναφέρει η Μιρέλλα Παπαοικονόμου

Η Μιρέλλα Παπαοικονόμου φιλοξενήθηκε στο πλατό της εκπομπής «Στούντιο 4» της ΕΡΤ και αναφέρθηκε στη νέα σειρά «17 Κλωστές», αλλά και για την επιτυχία που είχε σημειώσει στο παρελθόν η «Αναστασία».

Μιλώντας για σειρά «Αναστασία». «Για την “Αναστασία” δεν χρειάστηκε να προσπαθήσω. Εγκρίθηκε αμέσως, όταν το πήγα στο κανάλι. Ήταν το πιο τολμηρό σενάριο που έχω γράψει. Έχει μια πάρα πολύ αστεία ιστορία, είχα γράψει ότι η Αναστασία είναι μοντέλο κι ήρθαν ηθοποιοί που θα μπορούσαν όντως να είναι μοντέλα, ψηλές, ξανθές», είπε χαρακτηριστικά η Μιρέλλα Παπαοικονόμου.

Η σεναριογράφος πρόσθεσε: «Ήρθαν στο σπίτι μου για κάστινγκ, έτσι έκανα πάντα, δεν ήθελα να γίνεται στο κανάλι. Ήμασταν με τον σκηνοθέτη. Κάποια στιγμή χτυπάει το κουδούνι και μπαίνει ένα κοριτσάκι, μικροκαμωμένο, που μας είπε αν είχαμε κάποιον μικρό ρόλο να της δώσουμε. Ήταν η Μυρτώ Αλικάκη, γύρισε ένα βιντεάκι κι έφυγε. Δεν την είχαμε στο μυαλό μας για πρωταγωνίστρια».

Όπως εξήγησε ωστόσο, μπορεί να μην φαντάζονταν έτσι την πρωταγωνίστριά τους, όμως τελικά εκείνη ήταν που πήρε τον ρόλο.

«Βλέπουμε ξανά τα βίντεο και λέω στον σκηνοθέτη “αυτή είναι”. Συμφώνησε κι εκείνος. Την άλλη μέρα, πήγα στο κανάλι και λέω “αυτή θέλω” και μου είπε ο Καλημέρης “είσαι καλά; Παίρνεις την ευθύνη;”. Του είπα “ναι” κι έτσι έγινε», είπε κλείνοντας.

Τι είπε για τις “17 Κλωστές”

«Στις “17 Κλωστές” έχω γράψει εγώ το σενάριο και ο Σωτήρης Τσαφούλιας έχει κάνει τη σκηνοθεσία. Φέτος, είναι η πρώτη φορά που δεν άκουσα πουθενά το όνομά μου. Όλοι λένε “η σειρά του Τσαφούλια“. Μπορεί να είναι και τυχαίο γεγονός», είπε χαρακτηριστικά η σεναριογράφος.

«Το είχα γράψει δύο χρόνια και πήγαινε από εδώ από εκεί, Ο Πάνος Βλάχος είναι πραγματικός εργάτης, τον διάλεξε ο Τσαφούλιας και είμαι πολύ τυχερή».

Διαβάστε ακόμα: Συγκινεί το "αντίο" της Μιρέλλας Παπαοικονόμου στο Mega: «Το δεύτερό μου σπίτι χθες βράδυ βγήκε σε... πλειστηριασμό» (φώτο)

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ