Η Έμη Λιβανίου-Ζησιοπούλου έκοψε τη βασιλόπιτα για το σωματείο γυναικών «Καλλιπάτειρα» - Με χαμόγελα & καλή παρέα μας εύχεται για τη νέα χρονιά (φωτό-βίντεο)

Και του χρόνου!

Με χαμόγελα και λάμψη έκοψε την καθιερωμένη βασιλόπιτα για το σωματείο γυναικών "Καλλιπάτειρα" η Έμη Λιβανίου-Ζησιοπούλου.

Η δημοφιλής δημοσιογράφος βρέθηκε στο "Hotel Grande Bretagne" μαζί με πολύ καλή παρέα και τήρησε την παράδοση!

 

 

Μέσα από τα social media βλέπουμε στιγμιότυπα από την λαμπερή βραδιά.

Όλες οι κυρίες που βρίσκονταν εκεί ήταν κούκλες με άψογο look.

Να σημειώσουμε ότι η “ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ” είναι Γυναικείο Αθλητικό Σωματείο, μέλος του ΣΕΓΑΣ.

Το Σωματείο είναι αναγνωρισμένο από το Υφυπουργείο Αθλητισμού και ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1976.

Πρόεδρος είναι η Κατερίνα Παναγοπούλου, η οποία όπως βλέπετε και στο παραπάνω βίντεο έκοψε την βασιλόπιτα! 

 

Περισσότερα για το σωματείο θα βρείτε εδώ: https://kallipatira.eu/

Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα και ξανθά μαλλιά

Facebook: Emi Livaniou Zisiopoulou

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα και ξανθά μαλλιά

Facebook: Emi Livaniou Zisiopoulou

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και πιάνο

Facebook: Emi Livaniou Zisiopoulou

Η Έμη Λιβανίου – Ζησιοπούλου είναι από τις πιο γνωστές Δημοσιογράφους – Παρουσιάστριες της Ελληνικής τηλεόρασης.

Είναι Νομικός και Δημοσιογράφος. Είναι απόφοιτος του Νομικού τμήματος του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου και έχει παρακολουθήσει μαθήματα Κοινοτικού Δικαίου στο Πανεπιστήμιο Robert Shuman στο Starsbourg. Κατέχει μεταπτυχιακό στην ιστορία της Τέχνης από το Birbeck University Of London. Είναι απόφοιτος από το Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Δημοσιογραφίας στο Leadership Institute στην Washington.

Από το 2014 είναι Επικεφαλής του Special Edition της Huffpost.gr, μία από τις μεγαλύτερες και πιο επιδραστικές ηλεκτρονικές εφημερίδες παγκοσμίως, προβάλλοντας σημαντικές προσωπικότητες από όλο τον κόσμο.

 

 

Το 2012 ξεκίνησε την εκδοτική της δραστηριότητα εκδίδοντας το Ετήσιο Λεύκωμα «Η Δύναμη της Προσφοράς», το οποίο προέβαλε τους φιλάνθρωπους και τα ιδρύματα που επιτελούν κοινωφελές έργο.

To 2018 δημιούργησε το site dinamiprosforas.gr το πρώτο ειδησεογραφικό site της χώρας για τα νέα της προσφοράς και της αλληλεγγύης.

Παρουσίαζε εβδομαδιαία στην τηλεόραση του Alpha τα νέα της Προσφοράς και της Φιλανθρωπίας. 

 

 

 

 

Έχει βραβευτεί πολλές φορές για τη δράση της στον τομέα της προσφοράς και της αλληλεγγύης και είναι Αντιπρόεδρος του Πανελλήνιου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών «Καλλιπάτειρα» και μέλος των Σωματείων «Μαρία Κάλλας», Ελπίδα, MDA, όπως και της ΕΛΕΠΑΠ.

Από το 2009 και μέχρι και το 2017 διατηρούσε εκπομπή στον Ραδιοφωνικό Σταθμό του Δήμου της Αθήνας, Αθήνα 9.84, με τίτλο «Κερί και Λιβάνι», φιλοξενώντας σπουδαίες προσωπικότητες του πολιτικού, επιστημονικού και καλλιτεχνικού  χώρου.

Ξεκίνησε την τηλεοπτική της καριέρα σαν Δημοσιογράφος-Παρουσιάστρια στην πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Mega (1998) και για τα επόμενα 5 χρόνια παρουσίαζε Δελτία Ειδήσεων στους τηλεοπτικούς σταθμούς  Antenna, Alter και  Extra Channel. Έχει παρουσιάσει Μεσημβρινά, Νυχτερινά και Κεντρικά Δελτία Ειδήσεων σε πολλά κανάλια.

 

 

Το 2003 άρχισε να παρουσιάζει την πρωινή εκπομπή «Κάθε Μέρα Καλημέρα» στον τηλεοπτικό σταθμό Star Channel. Για τα επόμενα 6 χρόνια κάλυψε πάνω από 3.000 ρεπορτάζ στην Ελλάδα και το εξωτερικό ταξιδεύοντας στην Αμερική, την Ευρώπη, την Αφρική και την Μέση Ανατολή.

Το 2009  παρουσίασε την εκπομπή Ten στον τηλεοπτικό σταθμό Αlpha.

Το 2010 – 2013 παρουσίαζε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων στον τηλεοπτικό σταθμό Bluesky, καθημερινά.

Διαβάστε ακόμη: Αποκλειστικό - Έμη Ζησιοπούλου Λιβανίου: Η γυναίκα στο επίκεντρο της πολιτικής ευαισθησίας της ΝΔ - Πώς θα αντιμετωπιστεί η υπογεννητικότητα

Μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά.

Διαβάστε ακόμη: "Η Αντιστάρ": Το πρώτο βιβλίο του δημοσιογράφου Γιάννη Βίτσα - Η ηθοποιός που παντρεύτηκε τον μεγαλοαστό & η τραγωδία (φώτο)

Έχει δύο παιδιά, τον Κωνσταντίνο και την Αλεξάνδρα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ