Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη στην Παρθένο - Μία τάση απαισιοδοξίας & ρεαλιστικότητας, εστίαση στα θετικά είναι η λύση!

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις

Το τετράγωνο ανάμεσα στον Ήλιο και τον Δία ενώ είναι εξαιρετικό για ανάληψη δράσης, για να είμαστε πιο αποφασιστικοί και θαρραλέοι, μπορεί στην αρνητική του έκφραση να προκαλέσει τάση υπερβολών. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο την Κυριακή είναι πιο υποστηρικτικό και κάπως απαλύνει τις δύσκολες όψεις. Βέβαια η Σελήνη από την Παρθένο που κυριαρχεί την Κυριακή μας γειώνει στην πραγματικότητα και μας κάνει να βλέπουμε πιο ρεαλιστικά τα πράγματα γύρω μας. Η δυσκολία της έγκειται μόνο στο ότι χρωματίζει πολλές φορές τη διάθεση μας με μια πεσιμιστική απόχρωση. Αν αποφύγουμε τις απαισιόδοξες σκέψεις και εστιάσουμε στα θετικά κάθε κατάστασης τότε δεν θα έχουμε πρόβλημα.

ΚΡΙΟΣ

Την Κυριακή που η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον Κρόνο πάρτε λίγη απόσταση από τους άλλους, σκεφτείτε καλύτερα και ρεαλιστικότερα τους στόχους που έχετε, ιδιαίτερα τους μακροπρόθεσμους, οργανώστε έστω στο μυαλό σας ένα πλάνο πώς θα μπορέσετε να τους επιτύχετε, αλλά μην κάνετε αρνητικές σκέψεις και μην απαισιοδοξείτε. Αυτή είναι μια τάση της όψης Σελήνης-Κρόνου. Όμως η Κυριακή διαθέτει και δυο υπέροχες όψεις που μπορεί να φέρουν ένα θετικό νέο για την εξέλιξη των επαγγελματικών σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Κυριακή σίγουρα είναι πολύ πιο άνετη μέρα που σας δίνει την ευχέρεια να είστε περισσότερο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ενώ δεν είναι απίθανο να βρείτε και μια ικανοποιητική λύση σε κάτι που σας απασχολεί.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Κυριακή είναι αρκετά πιο κουραστική και απαιτητική με τη Σελήνη στην Παρθένο να σας γεμίζει υποχρεώσεις είτε απέναντι στο σπίτι είτε στη δουλειά. Η πολύ θετική όψη Ερμή-Ουρανού θα βοηθήσει όμως να είστε ευρηματικοί και να δώσετε λύσεις σε όποια θέματα προκύψουν.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ