Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη στον Καρκίνο - Θετικές επαφές σε προσωπικό & επαγγελματικό επίπεδο

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις

Η Σελήνη κινείται στον Καρκίνο σε όλη τη διάρκεια της Τρίτης σχηματίζοντας θετικές όψεις με τον Κρόνο και τον Δία και πολύ αργά το βράδυ μόνο αντίθεση με τον Ερμή. Η Σελήνη στον Καρκίνο, μολονότι θεωρητικά είναι στο σπίτι της αφού τον κυβερνά, βρίσκεται σε ένα ζώδιο πιο εσωστρεφές αλλά και κυκλοθυμικό, παρόλα αυτά οι όψεις που σχηματίζει είναι εξαιρετικές για τις επαφές μας σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Επίσης η Τρίτη ως ημέρα φαίνεται πιο βατή και μας καλεί να ασχοληθούμε με ό,τι μας ανακουφίζει και μας χαλαρώνει σε ψυχολογικό επίπεδο, με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, την οικογένεια και το σπίτι. Θα είναι επίσης πιο εύκολο να κάνουμε αλλαγές και να βελτιώσουμε ό,τι χρειάζεται στο περιβάλλον που ζούμε. Σήμερα έχουμε αλλαγή ζωδιακής θέσης και για την Αφροδίτη που προχωρά στον Αιγόκερω, δημιουργώντας θετικότερες προδιαγραφές για τα ζώδια της γης, δηλαδή τους Ταύρους, τους Παρθένους, τους Αιγόκερους, αλλά και τους Καρκίνους που θα την έχουν απέναντι τους. Η αλλαγή ζωδιακής θέσης της Αφροδίτης από τον Τοξότη στον Αιγόκερω θα είναι αρκετά εμφανής τόσο στις σχέσεις όσο και στις οικονομικές μας δοσοληψίες. Θα συμβαδίζει μάλιστα για δυο εβδομάδες με τον Ερμή και τρεις εβδομάδες με τον Άρη στο ίδιο ζώδιο.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη από τον Καρκίνο σε όλη τη διάρκεια της Τρίτης δίνει μια πιο εσωτερική διάσταση στις μέρες αυτές και πιθανώς να μην έχετε πολλά κέφια για κοινωνικές συναναστροφές και επαφές. Ακόμη κι εσείς οι ορμητικοί Κριοί είστε άνθρωποι και χρειάζεται πού και πού να απέχετε από τις πολλές επαφές με τους άλλους για να χαλαρώσετε λίγο, να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, με ό,τι αγαπάτε και δεν σας πιέζει. Γι’ αυτό έχετε πάντα το σπίτι σας για να προφυλαχτείτε από τα πολλά βλέμματα και να ασχοληθείτε με ό,τι σας ενδιαφέρει και σας προσφέρει ικανοποίηση. Ένα ακίνητο μπορεί να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σας σήμερα. Η Αφροδίτη προχωρά στον Αιγόκερω σήμερα το πρωί, σημαίνοντας μια ιδιαίτερα έντονη περίοδο σε επαγγελματικό επίπεδο από τώρα μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου. Θα είναι όμως μια πιο ευχάριστη περίοδος για τις σχέσεις με τους συνεργάτες σας, τους ανωτέρους ή τους πελάτες σας αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες. Είναι η στιγμή επίσης να προωθήσετε και να κάνετε πιο ορατή τη δουλειά σας στον χώρο που δραστηριοποιείστε.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη είναι πιο φιλική προς το ζώδιο σας από τον Καρκίνο, μολονότι δείχνει ένα πιο φορτωμένο πρόγραμμα σε αυτή τη φάση. Οι ενθαρρυντικές της όψεις προς τον Κρόνο και τον Δία σας επιτρέπουν να είστε πιο αποτελεσματικοί και παραγωγικοί σε αυτά που έχετε να κάνετε και μολονότι οι μέρες αυτές θα είναι γεμάτες υποχρεώσεις θα καταφέρετε να ανταποκριθείτε περίφημα, αλλά να βρείτε και χρόνο για να κάνετε κάτι διασκεδαστικό. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι να μην υποσχεθείτε πολλά πράγματα στους άλλους και στο τέλος φανείτε ασυνεπείς γιατί δεν θα προλάβετε να ανταποκριθείτε ειδικά στο σύντροφο σας ή την οικογένεια σας. Σήμερα το πρωί παίρνει θέση στον Αιγόκερω και η Αφροδίτη βελτιώνοντας τις προοπτικές στην προσωπική σας ζωή μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου. Η Αφροδίτη, καθώς είναι κυβερνήτης του ζωδίου σας, θα υποστηρίζει από δω και κάτω την υλοποίηση των στόχων σας αλλά και τις οικονομικές σας απολαβές. Ταξίδια, νομικά θέματα, θέματα διαδικτύου και επικοινωνίας, σπουδές ευνοούνται περισσότερο μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα πρακτικά ζητήματα των επαγγελματικών και των οικονομικών θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα σήμερα με τη Σελήνη στον Καρκίνο, όπως και οι υποχρεώσεις σας απέναντι στο σπίτι και την οικογένεια. Ενδεχομένως να υπάρχει ένα οικονομικό θέμα στο οποίο να διαφωνείτε για το πώς πρέπει να επιλυθεί. Ή μπορεί να έχετε στο νου σας τα επόμενα βήματα που θέλετε να κάνετε και ψάχνετε να βρείτε πώς θα καταφέρετε να τα χρηματοδοτήσετε είτε αφορούν δουλειά, σπουδές ή ακόμη κι ένα ταξίδι. Σήμερα έχουμε κι αλλαγή θέσης για την Αφροδίτη που περνά στον Αιγόκερω και δίνει ακόμη μεγαλύτερη έμφαση στα οικονομικά. Αν έχετε μια λογική και πρακτική προσέγγιση στα οικονομικά θέματα σαφώς μπορείτε να καταφέρετε να μειώσετε χρέη, να περιορίσετε τα έξοδά σας και μάλιστα πιθανόν να λάβετε και χρήματα που σας οφείλονταν ή να γίνετε αποδέκτες ενός μπόνους ή οικογενειακής στήριξης.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ