Άγγλος γιατρός για την επέμβαση της πριγίπισσας Κέιτ - "Δεν πρόκειται για κάτι μικρό - Λογικά υστεροκτομή ή αφαίρεση χοληδόχου κύστης"

Εξηγεί αναλυτικά

Ένα πέπλο μυστηρίου αιωρείται επάνω από τη νοσηλεία της πριγκίπισσας Κέιτ.

Τρίτη μέρα σήμερα, που η 42χρονη royal βρίσκεται στο νοσοκομείο The London Clinic έπειτα από εγχείρηση που έκανε στην κοιλιά.

Τα τελευταία 24ωρα, η Βρετανία έχει "παγώσει" με τους γιατρούς να δίνουν τη δική τους εκδοχή και τα δικά τους σενάρια για το τι μπορεί να συμβαίνει στην Κέιτ Μίντλετον.

Διαβάστε ακόμη: Πριγκίπισσα Κέιτ: Είχε εξωμήτριο ή χολή; Παγωμένη η Βρετανία από το διπλό χειρουργείο των Βασιλιά & επόμενης Βασίλισσας

Ο Δρ Ντέιβιντ Λόιντ, γενικός ιατρός με έδρα το Λονδίνο, εξήγησε στο Sky News ότι οι δύο εβδομάδες είναι «αρκετά πολύς χρόνος στο νοσοκομείο για μια προγραμματισμένη επέμβαση».

Είπε ότι η χρονική διάρκεια δείχνει ότι «δεν πρόκειται για κάτι μικρό» και ότι τέτοιες παραμονές θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν ακόμη και διαδικασίες τόσο σοβαρές όπως η αφαίρεση ενός οργάνου.

Διαβάστε ακόμη: Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ πήγε να δει την πριγκίπισσα Κέιτ στο νοσοκομείο - Ανησυχεί για τη γυναίκα του (φωτό)

Οι πιο συχνές επεμβάσεις στην κοιλιακή χώρα, είπε, είναι για προβλήματα σκωληκοειδούς και χοληδόχου κύστης, μαζί με υστερεκτομές.

Ο Δρ Λόιντ πρόσθεσε ότι αυτού του είδους το ιδιωτικό νοσοκομείο είναι σαν ένα «ξενοδοχείο πέντε αστέρων και μπορείς να επιλέξεις τον χειρουργό και την ώρα που θα κάνεις την εγχείρηση».

Διαβάστε ακόμη: Η Πριγκίπισσα Κέιτ Μίντλετον στο νοσοκομείο! Θα απέχει από δημόσιες εμφανίσεις μέχρι το Πάσχα - Δείτε την επίσημη ανακοίνωση (φωτό)

Ωστόσο, ακόμη δεν έχουμε κάποια νεώτερη ανακοίνωση από το Παλάτι, μόνο η ήδη υπάρχουσα κατά την οποία η σύζυγος του πρίγκιπα Γουίλιαμ θα νοσηλευθεί για τουλάχιστον δύο εβδομάδες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ