Ανυπολόγιστης αξίας το πολύτιμο νυφικό της νέας πριγκίπισσας του Μπρουνέι, Anisha - Δημιουργία του Λιβανέζου designer, Zuhair Murad (φωτό)

Λάμψη και γοητεία!

Με όλες τις τιμές και τα πρωτόκολλα που επιβαλλόταν ολοκληρώθηκε ο θεαματικός γάμος του σουλτανάτου του Μπρουνέι!

Ο περιζήτητος εργένης, πρίγκιπας Abdul Mateen είναι πλέον κι επίσημα παντρεμένος με τη νέα πριγκίπισσα, Anisha Rosnah binti Adam.

Εδώ και 10 μέρες βρισκόταν σε εξέλιξη οι εορτασμοί του μεγάλου αυτού γεγονότος.

Μέρα με τη μέρα μας αποκάλυπταν στιγμιότυπα από την εντυπωσιακή τελετή.

Νυφικό Yang Mulia Dayang Anisha Rosnah της Silk Collective. Διαμαντένια τιάρα, διαμαντένιο κολιέ και διαμαντένια σκουλαρίκια
instagram @tmski

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mateen (@tmski)

 

Τώρα, μάθαμε ότι το απίθανο νυφικό που φόρεσε η 27χρονη καλλονή έφερε την υπογραφή του Zuhair Murad.

Το ταλέντο του Λιβανέζου σχεδιαστή είναι απέραντο και φυσικά δε γινόταν να μην το επιλέξουν, ώστε να σχεδιάσει αυτό το φόρεμα για το γάμο που θα αφήσει ιστορία.

Διαβάστε ακόμη: Χλιδάτος γάμος στο Μπρουνέι: Παντρεύτηκε ο περιζήτητος εργένης, πρίγκιπας Abdul Mateen την καλλονή Anisha - Δείτε όλες τις φωτό από τους εορτασμούς

Κεντημένο με πολύτιμους λίθους και πετράδια από πάνω μέχρι κάτω, η Anisha έλαμπε μέσα σε αυτήν την ιδιαίτερη δημιουργία!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mateen (@tmski)


instagram @royalfashionpolice

 

 

Με κλειστό ντεκολτέ και μακρύ μανίκι αρκετά συντηρητικό θα λέγαμε, καθώς σε αυτές τις χώρες υπάρχουν αυστηροί κανονισμοί σχετικά με την ενδυμασία.

Σίγουρα δε θα βλέπαμε τη νύφη με στράπλες νυφικό ή με τιράντες.

Διαβάστε ακόμη: Ο πλουσιότερος πρίγκιπας του κόσμου, Abdul Mateen μόλις μας παρουσίασε την καλλονή αρραβωνιαστικιά του, Anisha Rosnah - Το διαμάντι "κοτρώνα" στο αριστερό της χέρι (φωτό)

Είχε, όμως -όπως είθισται- άλλωστε- μακριά ουρά και φανταστικό πέπλο.


instagram @tmski

Στον βασιλικό γάμο συμμετείχαν παγκόσμιοι ηγέτες, μεταξύ των οποίων ο βασιλιάς και η βασίλισσα του Μπουτάν, ο βασιλιάς και η βασίλισσα της Μαλαισίας, οι Πρόεδροι της Ινδονησίας και των Φιλιππίνων, ο πρωθυπουργός της Σιγκαπούρης, καθώς και βασιλικοί καλεσμένοι και ηγέτες από τη Μέση Ανατολή και άλλα μέρη του κόσμου.

Ο βασιλιάς Jigme Khesar Namgyel Wangchuck και η βασίλισσα Jetsun Pema

Να σημειώσουμε ότι η Anisha Rosnah αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Bath στο Ηνωμένο Βασίλειο. Είναι ιδιοκτήτρια της μάρκας μόδας Silk Collective. Είναι επίσης συνιδρυτής του Authentirary, ενός ταξιδιωτικού γραφείου που παρέχει πολιτιστικές εμπειρίες σε πολλές χώρες.

Γνωρίζοταν από μικρή ηλικία με τον πρίγκιπα Abdul, με τον ίδιο να δημοσιεύει μία χαριτωμένη κοινή τους φωτογραφία από το παρελθόν.

Διαβάστε ακόμη: Πρώτος βασιλικός γάμος 2024: Στην απόλυτη χλιδή παντρεύεται ο ομορφότερος Ασιάτης Πρίγκηπας Abdul του Μπρουνέϊ την καστανή καλλονή Anisha (φωτό - βίντεο)


instagram @tmski

Ο διάσημος στο Διαδίκτυο (με 2,5 εκατομμύρια ακολούθους στο instagram) πρίγκιπας αποκάλυψε τον αρραβώνα του με την Anisha τον Δεκέμβριο, μια ανακοίνωση που στεναχώρησε τους θαυμαστές του πιο περιζήτητου εργένη της Ασίας.


instagram @tmski

Ο πρίγκιπας Ματίν είναι το δέκατο παιδί του σουλτάνου Χασάναλ Μπολκία.

Με εκπαίδευση στη Βασιλική Στρατιωτική Ακαδημία Σάντχερστ και στη Σχολή Πιλότων Στρατιωτικών Ελικοπτέρων της RAF, ο πρίγκιπας Ματίν έχει τον βαθμό του ταγματάρχη στις Βασιλικές Ενοπλες Δυνάμεις του Μπρουνέι. Το 2020 χαρακτήρισε τον εαυτό του στο περιοδικό GQ της Ταϊλάνδης ως «απλό τύπο» και περιέγραψε την ιδανική σύντροφό του ως «κάποια που θα είναι γνήσια και αληθινή». 

Να υπενθυμίσουμε ότι το Σουλτανάτο του Μπρουνέι είναι μια χώρα στη Νοτιοανατολική Ασία στο νησί Βόρνεο με πληθυσμό 445.400 κατοίκους.

Διαβάστε ακόμη: Γάμος στο Σουλτανάτο του Μπρουνέϊ: Ντύθηκε νυφούλα η αγαπημένη του πρίγκιπα Abdul, Anisha - Τελετή υπερπαραγωγή με υπέροχο νυφικό & grande τούρτα (φωτό - βίντεο)

Είναι πλούσιο σε κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου. Αρχηγός Κράτους είναι ο Σουλτάνος Χασανάλ Μπολκιάχ.

Το ΑΕΠ της χώρας είναι 14,695 δισ. $ (104η στον κόσμο, σε ονομαστικές τιμές, εκτίμηση 2009). Το κατά κεφαλήν ΑΕΠ είναι 36.681 $.

Το 2011, το Μπρουνέι είχε πληθυσμό 422.700 κατοίκων, συμπεριλαμβανομένων των προσωρινών κατοίκων. Από αυτούς, το 83% είναι Μουσουλμάνοι, το 7% είναι Βουδιστές, και λιγότερο από 4% αντιπροσωπεύουν άλλες θρησκείες, ενώ το υπόλοιπο δεν δήλωσε κάποια θρησκεία.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ