Ο Kanye West αφαίρεσε όλα τα δόντια του και τα αντικατέστησε με οδοντοστοιχία από τιτάνιο! Λαμπυρίζουν το βράδυ μπρρρρρρ (βίντεο)

Το τερμάτισε ...

Τον έχουμε συνηθίσει να τραβάει την προσοχή συνεχώς αλλά τώρα ...

Ο Kanye West αποφάσισε να αφαιρέσει όλα του τα δόντια, αντικαθιστώντας τα με μια μασέλα από... τιτάνιο, αξίας περίπου 850.000 δολαρίων.



Ο διάσημος ράπερ έδειξε με περηφάνια τη νέα του τεχνητή οδοντοστοιχία σε στόρι του στο Instagram, συγκρίνοντας μάλιστα τον εαυτό του με τον «Σαγόνια», τον εμβληματικό «μπράβο» που εμφανίστηκε σε δύο ταινίες του Τζέιμς Μποντ με τίτλο «The Spy Who Loved Me» και «Moonraker».

Σύμφωνα με την Daily Mail αποκαλύπτει ότι η τεχνητή οδοντοστοιχία του Κάνιε Γουέστ «είναι πιο ακριβή και από διαμάντια» και ότι την σχεδίασε ο ίδιος ο μουσικός.

Διαβάστε ακόμη: Παντρεμένοι και με τη βούλα ο Κάνιε Γουέστ & η Μπιάνκα Σενσόρι! Ο ράπερ είχε ορκιστεί να απέχει από το σεξ πριν τον γάμο, μετά το διαζύγιο με την Κιμ Καρντάσιαν

Να σημειώσουμε ότι η τεχνητή οδοντοστοιχία του 46χρονου είναι ένα νέο χειρουργικό μοντέλο που τοποθετήθηκε με εμφύτευση στο στόμα του από τον οδοντίατρο Δρ. Τόμας Κόνελι και τον διάσημο οδοντοτεχνίτη Ναόκι Χαγιάσι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ