Η Πριγκίπισσα Κέιτ Μίντλετον στο νοσοκομείο! Θα απέχει από δημόσιες εμφανίσεις μέχρι το Πάσχα - Δείτε την επίσημη ανακοίνωση (φωτό)

Τι συνέβη;

Μία δημοσίευση που ξάφνιασε τον κόσμο ήρθε στη δημοσιότητα από τον επίσημο λογαριασμό του Πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον.

Η ανάρτηση αφορούσε συγκεκριμένα την 42χρονη Πριγκίπισσα.

 

 

Διαβάστε ακόμη: Γενέθλια πριγκίπισσας Κέιτ: 10+1 απίθανα παλτό που έχει φορέσει η λαμπερή royal - Καρό, μονόχρωμα όλα φανταστικά (φωτό)

Σύμφωνα με την ανακοίνωση:

"Η Αυτού Βασιλική Υψηλότητα, Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας εισήχθη χθες στο νοσοκομείο για προγραμματισμένη επέμβαση στην κοιλιά. Η επέμβαση ήταν επιτυχής και αναμένεται να παραμείνει στο νοσοκομείο για δέκα με δεκατέσσερις ημέρες, πριν επιστρέψει στο σπίτι της για να συνεχίσει την ανάρρωση της.

Με βάση τις τρέχουσες ιατρικές συμβουλές, είναι απίθανο να επιστρέψει στις δημόσιες υποχρεώσεις μέχρι μετά το Πάσχα. Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας εκτιμά το ενδιαφέρον που θα προκαλέσει αυτή η δήλωση.

Ελπίζει ότι το κοινό θα κατανοήσει την επιθυμία της να διατηρήσει όσο το δυνατόν περισσότερη κανονικότητα για τα παιδιά της. και επιθυμεί να παραμείνουν ιδιωτικά τα προσωπικά της ιατρικά στοιχεία.

Ως εκ τούτου, το Kensington Palace θα παρέχει μόνο ενημερώσεις σχετικά με την πρόοδο της όταν υπάρχουν σημαντικές νέες πληροφορίες για κοινή χρήση.

Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας επιθυμεί να ζητήσει συγγνώμη από όλους τους ενδιαφερόμενους για το γεγονός ότι πρέπει να αναβάλει τις επερχόμενες υποχρεώσεις της. Ανυπομονεί να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό."

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ