Ο 40χρονος Matt απάτησε τη 45χρονη Charity με την οποία έχει 4 παιδιά: «Ήταν το καλύτερο πράγμα που συνέβη», λέει η σύζυγος - Είναι μαζί, ευτυχισμένοι (φωτό)

Η γυναίκα από την Φλόριντα δηλώνει ότι είναι πολύ χαρούμενη για την "απιστία"

Η 45χρονη Charity και ο 40χρονος Matt Craig χώρισαν για οκτώ μήνες τον Ιούλιο του 2012, αφού η 45χρονη ανακάλυψε γραπτά μηνύματα από μία άλλη γυναίκα στον σύζυγο της. Αφού καυγάδισαν ο Matt έφυγε από το σπίτι της οικογένειας για να μείνει με την άλλη γυναίκα.

Τελικά αφού και οι δύο έκαναν θεραπεία αποφάσισαν να δώσουν άλλη μια ευκαιρία στη σχέση τους. Το ζευγάρι, που έχει τέσσερα παιδιά μαζί, έκανε σχέση για πρώτη φορά στην εφηβεία του και παντρεύτηκε αρκετά χρόνια αργότερα.

Το 2012 είχαν αποκτήσει τέσσερα παιδιά ηλικίας κάτω των έξι ετών και η σχέση τους πήγαινε από το κακό στο χειρότερο. Μόλις η 45χρονη ανακάλυψε την απιστία αποφάσισε να μιλήσει με έναν σύμβουλο σχέσεων που την βοήθησε να δει ότι τα συζυγικά τους προβλήματα δεν προκλήθηκαν αποκλειστικά από τη εξωσυζυγική σχέση.

Η Charity λέει τώρα ότι «αυτή η σχέση αποδείχθηκε ότι ήταν το καλύτερο πράγμα που συνέβη ποτέ στον γάμο μας. Σίγουρα δεν μου άρεσε εκείνη τη στιγμή – νόμιζα ότι ήξερα τον άντρα μου καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον, αλλά ζούσε μια διπλή ζωή και δεν είχα ιδέα».

«Όλος μου ο κόσμος ανατράπηκε και δεν ήξερα πώς θα ανακάμψω. Ξεκίνησα θεραπεία και συνειδητοποίησα ότι δεν ήμουν πια η γυναίκα που είχε παντρευτεί και δεν έφταιγε μόνο αυτός για την κατάρρευση της σχέσης μας», παραδέχθηκε η 45χρονη.

Και συνέχισε: «Πέρασα οκτώ μήνες δουλεύοντας με τον εαυτό μου, χτίζοντας την αυτοπεποίθησή μου και μαθαίνοντας πώς να αντιμετωπίζω τα προβλήματά μου με υγιή τρόπο. Μείναμε σε επαφή για χάρη των παιδιών, αλλά η αγάπη που είχαμε ο ένας για τον άλλον δεν εξαφανίστηκε».

«Έτσι αποφασίσαμε να παλέψουμε για την οικογένειά μας και να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματά μας. Είμαι πολύ χαρούμενη που το κάναμε γιατί τώρα τα πράγματα είναι καλύτερα από ποτέ», ανέφερε η Charity.

Οι υποψίες κια τα μηνύματα στο κινητό

Η Charity άρχισε να υποψιάζεται τη συμπεριφορά του συζύγου της τον Ιούλιο του 2012, όταν άρχισε να μένει στη δουλειά του ως αργά το βράδυ. Έψαξε το τηλέφωνό του και οι υποψίες της επιβεβαιώθηκαν αφού ανακάλυψε μηνύματα από άλλη γυναίκα.

«Δούλευε συνεχώς και μετά βίας είχε χρόνο να είναι στο σπίτι με την οικογένεια. Απομακρυνόμασταν όλο και περισσότερο και αποσυνδεθήκαμε εντελώς. Ένιωθα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και αφού έλεγξα το τηλέφωνό του βρήκα μηνύματα που επιβεβαίωναν τους φόβους μου», είπε η Charity. «Τον αντιμετώπισα, ‘έσπασε’ και μου τα είπε όλα», εξηγεί η 45χρονη.

Είχε σχέση για 2 μήνες

Ο 40χρονος, που εργάζεται ως διευθυντής μάρκετινγκ, παραδέχτηκε ότι είχε κρυφή την παράλληλη σχέση του για δύο μήνες. «Δούλευα πάνω από 60 ώρες την εβδομάδα σε θέση υψηλού στρες. Περνούσα περισσότερο χρόνο στη δουλειά παρά με την οικογένειά μου. Πάλευα ανάμεσα στην οικογένειά μου και τα όνειρά μου να ακολουθήσω μια καριέρα στην μουσική. Δεν ήθελα να χάσω την οικογένειά μου και δεν ήθελα να κάνω κακό στην άλλη γυναίκα», είπε ο Matt Craig.

Μετά την αποκάλυψη της σχέσης, το ζευγάρι άρχισε να σχεδιάζει τον χωρισμό. Ο 40χρονος έφυγε για να ζήσει με την άλλη γυναίκα. Ωστόσο το ζευγάρι ήρθε και πάλι κοντά.

Η 45χρονη ανέφερε ότι «ο Matt λυπήθηκε απίστευτα για την (σ.σ. εξωσυζυγική) σχέση, αλλά και εγώ λυπήθηκα για τη συμμετοχή μου στην κατάρρευση του γάμου μας. Κάναμε συμβουλευτική για ζευγάρια και ο Matt μου έδωσε όλους τους κωδικούς πρόσβασης στο τηλέφωνό του και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Έπρεπε να ξεκινήσουμε ξανά από την αρχή αλλά άξιζε τον κόπο».

Από το 2013 όταν και αποφάσισαν να ξεκινήσουν και πάλι να είναι μαζί η Charity σπούδασε σύμβουλος γάμου για να βοηθήσει άλλα ζευγάρια που αντιμετώπισαν παρόμοια προβλήματα. «Μετά από όλα όσα είχαμε περάσει, δεν μπορούσα να μην σκεφτώ όλες τις άλλες γυναίκες που περνούσαν το ίδιο πράγμα», είπε η 45χρονη.

Ο σύμβουλος γάμου

«Η εμπειρία μου με τη σχέση του συζύγου μου με έκανε να θέλω να βοηθήσω άλλα ζευγάρια να θεραπευτούν με τον ίδιο τρόπο που το κάναμε κι εμείς. Τώρα εργάζομαι ως σύμβουλος γάμου για να βοηθήσω άλλα ζευγάρια να επανέλθουν μετά από μια (σ.σ. εξωσυζυγική) σχέση», ανέφερε η Charity.

«Είναι σκληρή δουλειά, αλλά προσφέρει τόση ικανοποίηση να βοηθάς άλλα ζευγάρια να ξεπεράσουν την προδοσία και να ξαναχτίσουν τον γάμο τους. Την εποχή εκείνη η σχέση του συζύγου μου φαινόταν σαν το τέλος του κόσμου, αλλά αποδείχθηκε ότι ήταν το καλύτερο πράγμα για εμάς καθώς επιστρέψαμε πολύ πιο δυνατοί», εξήγησε η 45χρονη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ