Ράγισε καρδιές η στιγμή που η σταρ του σινεμά, Σάντρα Μπούλοκ, σκόρπισε τις στάχτες του συντρόφου της, στον ποταμό Γουαϊόμινγκ – Την ημέρα των γενέθλιών του (βίντεο)

Ο Μπράιαν Ράνταλ πέθανε τον Αύγουστο του 2023

Η διάσημη ηθοποιός Σάντρα Μπούλοκ (Sandra Bullock) εκπλήρωσε το Σάββατο που μας πέρασε μια από τις τελευταίες επιθυμίες του εκλιπόντος συντρόφου της, Μπράιαν Ράνταλ (Bryan Randall): σκόρπισε τις στάχτες του σε ένα ποτάμι στο Γουαϊόμινγκ. 

Η Μπούλοκ σκόρπισε τις στάχτες του αγαπημένου της  Μπράιαν στον ποταμό Σνέικ, σε ένα ειδυλλιακό, χιονισμένο τοπίο, την ημέρα που αυτός θα γινόταν 58 ετών

Διαβάστε ακόμα: Πένθος για τη Σάντρα Μπούλοκ: Στα 57 του έφυγε ο σύντροφός της - Τι είναι η νόσος ALS από την οποία πέθανε ο Μπράιαν Ράνταλ (φωτό & βίντεο)

Η αδερφή της ηθόποιου, Γκεζίνε Μπούλοκ-Πράντο ανέβασε ένα γαλήνιο  βίντεο από την συγκινητική στιγμή Σε μια ανάρτηση στο Instagram με λεζάντα: «Χρόνια πολλά, Μπράι. Η Σάντι σε έφερε στο ποτάμι, όπως ακριβώς υποσχέθηκε». 

 

 

Ο θάνατος του Μπράιαν Ράνταλ τον Αύγουστο του 2023 από ALS (Αμυοτροφική πλευρική σκλήρυνση) είχε καταρρακώσει την δημοφιλή ηθοποιό. 

 

 

Το ζευγάρι είχε γνωριστεί το 2015 και εκτοτε ήταν αχώριστοι. 

Διαβάστε ακόμα: Sandra Bullock: «Αφήνω το Χόλιγουντ για να είμαι κοντά στα παιδιά μου - μαζί τους είμαι πιο ευτυχισμένη» (βίντεο)

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ