Η χαριτωμένη Σέσιλ καταβρόχθισε 4.000 δολάρια, in cash - Έψαχναν τα χαρτονομίσματα στα κόπρανα (βίντεο)

Η Σέσιλ, ράτσας "golden doodle" βρήκε τον φάκελο με τα χρήματα και τα έφαγε

Καλύτερα να τον ντύνεις παρά να τον ταΐζεις τον συγκεκριμένο σκύλο από την Πενσυλβάνια, ο οποίος έφαγε 4.000 δολάρια σε μετρητά!

Στις αρχές Δεκεμβρίου, ο Κλέιτον Λο άφησε έναν φάκελο με 4.000 δολάρια στον πάγκο της κουζίνας του στο σπίτι του στο Πίτσμπουργκ της Πενσυλβάνια καθώς εκείνος και η σύζυγός του, Κάρι, έπρεπε να πληρώσουν σε μετρητά τον εργολάβο που τους έφτιαξε τον φράχτη.

Περίπου 30 λεπτά αργότερα, προς έκπληξή του, βρήκε τον αγαπημένο του σκύλο, Σεσίλ, να απολαμβάνει το πιο ακριβό γεύμα της ζωής του καθώς βρήκε και μάσησε τον φάκελο με τα χαρτονομίσματα, αφήνοντας διάσπαρτα κομμάτια μετρητών παντού στο σπίτι.

«Ξαφνικά ο Κλέιτον μου φώναξε: «Η Σέσιλ τρώει 4.000 δολάρια!» είπε η Κάρι Λο σε συνέντευξή της στο Pittsburgh City Paper. «Παραλίγο να πάθω καρδιακή προσβολή», πρόσθεσε.

 

Ο Σεσίλ, ράτσας golden doodle, έχει γίνει viral στο διαδίκτυο ενώ το ακόμα καλύτερο είναι ότι οι ιδιοκτήτες του κατάφεραν να συλλέξουν τα περισσότερα από τα φαγωμένα χαρτονομίσματα από τα υπολείμματα, τα περιττώματα και τον εμετό του σκύλου. Ο κτηνίατρος τους Σεσίλ είπε στο ζευγάρι ότι το άπληστο κατοικίδιό τους θα ήταν εντάξει.

«Ο Σεσίλ είναι ένας χαζός τύπος και πολύ ιδιότροπος – μπορεί να αφήσεις μια μπριζόλα στο τραπέζι και να μην την αγγίξει γιατί δεν έχει κίνητρο για φαγητό. Όμως, όπως φαίνεται, έχει κίνητρο για το χρήμα» δήλωσε χαριτολογώντας και αφού ξεπέρασε το πρώτο σοκ, η Κάρι.

 

Ο Σεσίλ δεν είχε δείξει κανένα ενδιαφέρον στο παρελθόν για πράγματα που βρίσκονται πάνω σε τραπέζια ή στον πάγκο της κουζίνας και ούτε ήταν σκύλος που έκανε ζημιές.

«Ποτέ δεν έχει κάνει κάποια ζημιά στο παρελθόν, οπότε ήμασταν περισσότερο σοκαρισμένοι παρά θυμωμένοι» εξηγεί ο 34χρονος Κλέιτον.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ