3 tips για αψεγάδιαστη επιδερμίδα - ακολουθείστε τα & δείτε το δέρμα σας να λάμπει στη βραδινή σας έξοδο!

Τρία προϊόντα αρκούν!

Η αποψινή μας έξοδος είναι λίγο πιο festive από τις υπόλοιπες του χρόνου! Ό,τι και αν έχουμε κανονίσει, το σίγουρο είναι ότι θέλουμε να είμαστε φρέσκιες και λαμπερές!

Έχουμε αναφερθεί στις τάσεις του μακιγιάζ για τις εορταστικές μας εξόδους, ωστόσο για να πετύχει στο 100% του είναι πολύ σημαντικό να έχει προηγηθεί μια απλή αλλά θαυματουργή διεργασία έτσι ώστε να παραμένει άψογο και εντυπωσιακό όλη τη νύχτα!

Το ιδανικό… πακέτο για την προετοιμασία περιλαμβάνει τρία προϊόντα που όλες έχουμε στο νεσεσέρ μας και σίγουρα θα κάνουν το δέρμα μας πιο όμορφο και ζωηρό.

Πρώτο βήμα είναι ένας απαλός καθαρισμός του προσώπου μας μας scrub! Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και το κυριότερο βοηθά την επιδερμίδα να υποδεχτεί καλύτερα τα προϊόντα ενυδάτωσης και στη συνέχεια το make up μας! Με κυκλικές κινήσεις, κάνουμε απαλό μασάζ στο πρόσωπο και τον λαιμό μας, δίνοντας στην επιδερμίδα μας φυσική όψη!

Δείτε επίσης:Το χτένισμα που θα απογειώσει το αποψινό σας look: Ponytail - για μια άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα vwoman.gr, δεύτερο και άκρως σημαντικό βήμα, είναι η θρέψη της επιδερμίδας μας με ευεργετικά συστατικά! Τη λύση αυτή μας δίνουν οι οροί αναζωογόνησης ή αντιγήρανσης που χαρίζουν λάμψη έχοντας παράλληλα και μία σειρά από άλλα οφέλη. Για σούπερ αποτέλεσμα, είναι καλό να τοποθετούμε το προϊόν σε όλο το πρόσωπο αμέσως μετά την απολέπιση σε πεντακάθαρη επιδερμίδα για να απορροφηθούν όλα τα ενεργά συστατικά του.

Τρίτο βήμα, είναι η ενυδάτωση της επιδερμίδας με μία κρέμα που ταιριάζει στον τύπο του δέρματός μας. Παράλληλα, είναι απαραίτητη καθώς θα αποτελέσει τη βάση για το μακιγιάζ μας κρατώντας παράλληλα το δέρμα μας προστατευμένο!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ