Η Μαριάνα Βαρελά ερωτευμένη παρά ποτέ με τη σύζυγο της, Φαμπιόλα Βαλεντίν - "Σε αγαπώ αγάπη μου" (φωτό)

Σε ρομαντικό mood

Με τρυφερά φιλιά και αγκαλιές μας ευχήθηκε η Μαριάνα Βαρελά.

Η πρώην Μις Αργεντινή μοιράστηκε με τους 325 χιλιάδες ακολούθους της στο instagram υπέροχα γιορτινά ενσταντανέ μαζί με τη σύζυγο της Φαμπιόλα Βαλεντίν, επίσης πρώην Μις Πουέρτο Ρίκο.

Ποζάρουν μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο του σπιτιού τους και χαμογελούν γλυκά η μία στην άλλη.

barela837
instagram @fabiolavalentinpr

«Αυτές οι γιορτές έρχονται με πολλά συναισθήματα, και δεν είναι καλές για όλους. Τόσα πολλά σχέδια, τόσες πολλές ιδέες, όλα μειώθηκαν σε μια στιγμή. Μερικές φορές δεν είναι όπως θέλουμε, αλλά στο τέλος, γίνεται ιδανικό. Στην υγειά μιας χρονιάς με ευτυχία, αγάπη και ευημερία. Στον χρόνο που θα βλέπω την οικογένειά μου και θα τους δώσω την αγκαλιά που τόσο χρειάζομαι. Σε αγαπώ αγάπη μου Φαμπιόλα. Τους αγαπώ. Τις καλύτερες ευχές μου», σημείωσε στη λεζάντα της η Μαριάνα Βαρελά.

Με τη σειρά της, η Βαλεντίν έγραψε: «Σε αγαπώ ζωή μου! Μαζί με την πιο όμορφη και ασύγκριτη γυναίκα».

Ο γάμος τους

Η Μις Αργεντινή και η Μις Πουέρτο Ρίκο, αποκάλυψαν ότι εδώ και δύο χρόνια είναι σε σχέση, αλλά και ότι παντρεύτηκαν κρυφά

Διαβάστε ακόμη: Μαριάνα Βαρελά: Στο πλευρό της σύζυγό της στην αποφοίτησή της - ''Η όμορφη πριγκίπισσά μου αποφοίτησε, είμαι τόσο περήφανη για σένα''

Η 26χρονη Μαριάνα Βαρελά (Αργεντινή) και η 22χροχνη Φαμπιόλα Βαλεντίν (Πουέρτο Ρίκο) συναντήθηκαν για πρώτη φορά το 2020, στον διαγωνισμό Miss Grand International, στον οποίο και συμμετείχαν.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ