Μίρκα Παπακωνσταντίνου: Ο μεγάλος έρωτας με το Δάνη Κατρανίδη - Ήταν άνθρωπος της ζωής μου

"Αυτό είναι ευτυχία να σου συμβεί, ακόμα και μια φορά στη ζωή σου", αποκάλυψε

Για τον μεγάλο έρωτα με τον Δάνη Κατρανίδη μίλησε η Μίρκα Παπακωνσταντίνου που βρέθηκε σήμερα καλεσμένη στο 'Τούντιο 4', με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. 

Μεταξύ άλλων, η δημοφιλής ηθοποιός είπε ότι δυο τους γνωρίστηκαν στη δραματική σχολή και έμειναν παντρεμένοι από το 1971 έως και το 1977. 

«Ο Δάνης Κατρανίδης είναι άνθρωπος της ζωής μου»

Ότι δεν ήταν όλοι όσοι πέρασαν από τη ζωή της εξήγησε στη συνέντευξή της η δημοφιλής ηθοποιός. 

"Έζησα υπέροχες στιγμές στην προσωπική μου ζωή. Χωρισμένη να είμαι μέσα στο στούντιο της ΕΡΤ και εκεί να έρχεται η σχέση με τον Δάνη, που ήταν άνθρωπος της ζωής μου. Όπως ήταν και ο Ρήγας, όχι ο Αλέξανδρος. Είναι πολύ σημαντικό. Δεν είναι "οι σχέσεις" όλες που πέρασαν" δήλωσε αρχικά.

Η γνωριμία τους αποδείχθηκε κάτι πολύ δυνατό και σημαντικό για εκείνη: "Χωρισμένη, χαμός, κόσμος και σταματάς και λες: "Αχ". Σαν να πάγωσε δηλαδή ο χρόνος. Αυτό είναι ευτυχία να σου συμβεί, ακόμα και μια φορά στη ζωή σου. Δεν εννοώ μια στιγμή, μια φορά και αναφέρομαι στις σχέσεις. Γιατί κάναμε μια παρεμφερή συζήτηση με κάτι κορίτσια, λέγαμε για τις σχέσεις και λέω: "Αυτό είναι ευτυχία να το ζήσεις, κάνοντας αναδρομή και να πεις για την βαθιά αγάπη, τον έρωτα και τον πόνο".

Όπως έχει αναφέρει και στο παρελθόν, της έχει τύχει να νιώσει υπερβολική ζήλια: "Το έχω ξαναπεί, για σωματικό πόνο, πως κάποια στιγμή από ζήλια ή από κάτι αισθάνθηκα σαν να μου κόπηκε η ανάσα. Δεν το πίστευα".

Ανάμεσα σε άλλα, είπε και πως η σχέση της με τον Δάνη Κατρανίδη ήταν από τις ουσιαστικότερες. «Με τον Δάνη Κατρανίδη ήμασταν στη σχολή μαζί, δεν ήταν έρωτας κεραυνοβόλος. Μέσα από την παρέα προέκυψε. Είχε τρομερές κατακτήσεις», σημείωσε.

 

Διαβάστε ακόμη: Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου για τη λαιμαργία: "Σταματάει μόνο με λοβοτομή - Μου αρέσει να τρώω" (βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Μίρκα Παπακωνσταντίνου: «Ευτυχώς είχε χιούμορ ο σύντροφός μου όταν κατάλαβε πως τον παρακολουθούσα» (βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Μίρκα Παπακωνσταντίνου: Ποτέ δεν το φανταζόσασταν ότι θα τη δείτε έτσι - Αφέθηκε στα μαγικά χέρια του Αχιλλέα Χαρίτου (Φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ