Αψεγάδιαστο στυλ τα Χριστούγεννα για την Βασίλισσα Καμίλα και την Πριγκίπισσα της Ουαλίας - Πρώτη φορά μαζί τους η Σάρα Φέργκιουσον, μετά από 32 χρόνια

Όλη η βασιλική οικογένεια της Βρετανίας βρέθηκε στο κτήμα της στο Σάντριγχαμ στο Νόρφολκ για να γιορτάσει τα Χριστούγεννα, τα δεύτερα του Καρόλου στον θρόνο.

Xριστουγεννιάτικο μήνυμα έδωσε ο Βασιλιάς Κάρολος, το μεσημέρι των Χριστουγέννων, από το Centre Room του Ανακτόρου του Μπάκιγχαμ, αφού πέρασε τα Χριστούγεννα στο κτήμα της στο Sandringham House το Νόρφολκ, παρακολουθώντας παραδοσιακά μαζί με την Καμίλα, τον Πρίγκιπα, την Πριγκίπισσα της Ουαλίας και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας, την λειτουργία στην εκκλησία της Μαρίας Μαγδαληνής.

Μετά το πέρας της λειτουργιας των Χριστουγέννων, όπως είθισται, έκαναν την καθιερωμένη βόλτα τους και χαιρέτησαν τον κόσμο που έσπευσε για να τους δει από κοντά.

 

 

Ακολούθησε παραδοσιακό οικογενειακό γεύμα με γαλοπούλα. Το Sandringham House υπήρξε το ιδιωτικό σπίτι τεσσάρων γενεών Βρετανών μοναρχών για περισσότερα από 160 χρόνια και τώρα ανήκει στον Βασιλιά.

 

 

Στο μήνυμά του, ο Πρίγκιπας Κάρολος κάλεσε τους ανθρώπους να προστατεύσουν ο ένας τον άλλον, μίλησε για το περιβάλλον και επαίνεσε τους εθελοντές που υπηρετούν τις κοινότητες σε ολόκληρη τη χώρα. Συγκεκριμένα, ο Πρίγκιπας Κάρολος είπε αναφέρθηκε στη μνήμη «εκείνων που δεν είναι πια μαζί μας» και επαίνεσε «αυτούς των οποίων το έργο της φροντίδας για τους άλλους συνεχίζεται, ακόμη και αυτή την ιδιαίτερη ημέρα».

«Κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους η καρδιά μου έχει ζεσταθεί από αμέτρητα παραδείγματα των ευφάνταστων τρόπων με τους οποίους οι άνθρωποι νοιάζονται ο ένας για τον άλλον – κάνοντας το επιπλέον μίλι για να βοηθήσουν τους γύρω τους, απλώς επειδή ξέρουν ότι είναι το σωστό», είπε.

Δεν ανέφερε άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας ονομαστικά, αλλά επεσήμανε σε ένα σημείο, εκ μέρους του ιδίου και της συζύγου του, βασίλισσας Καμίλα, ότι ήταν ενθουσιασμένοι που μέλη ενός «ανιδιοτελούς στρατού» εθελοντών της κοινότητας μπόρεσαν να είναι μαζί τους στο Westminster. 

Η υπηρεσία, είπε, «βρίσκεται στο επίκεντρο της χριστουγεννιάτικης ιστορίας» και είναι μια αξία «ακόμη πιο σημαντική σε μια περίοδο πραγματικών δυσκολιών για πολλούς, όταν πρέπει να αξιοποιήσουμε τους υπάρχοντες τρόπους για να υποστηρίξουμε άλλους λιγότερο τυχερούς από εμάς".

 

 

 

 

Αψεγάδιαστο στυλ για την οικογένεια του Γουίλιαμ

Ο πρίγκιπας Τζορτζ, η πριγκίπισσα Σάρλοτ και ο πρίγκιπας Λούις εθεάθησαν να φτάνουν στην εκκλησία της Αγίας Μαρίας της Μαγδαληνής, χέρι χέρι και με κομψά παλτό, ενώ η Κέιτ Μίντλετον, Πριγκίπισσα της Ουαλίας, ξεχώρισε για μια ακόμη φορά με το μπλε outfit, από την κορυφή ως τα νύχια!

Το σικάτο μπλε παλτό της, το συνδύασε από μέσα με ένα navy ζιβάγκο και μπότες. Φόρεσε μάλιστα τα σκουλαρίκια με διαμάντια και ζαφείρι της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Διαβάστε ακόμη: Η επίσημη χριστουγεννιάτικη φωτό του Πρίγκιπα Γουίλιαμ & της Κέιτ - Με απλό look ποζάρουν μαζί με τα 3 παιδάκια τους 

Αντίστοιχα, τα χρώματα των ρούχων του Πρίγκιπα της Ουαλίας και των γιων του ήταν επίσης μπλε navy, με τον Πρίγκιπα Λούις να φορά ένα παντελόνι ταρτάν και ένα navy σακάκι και τον Τζορτζ να φαίνεται αρκετά μεγάλος με το κοστούμι του, ενώ η πριγκίπισσα Σάρλοτ ήταν υπέρκομψη με ένα πράσινο παλτό και παπούτσια Mary Jane.

Και η Βασίλισσα Καμίλα ήταν πολύ κομψή, με καμηλό παλτό και φτερωτό καπέλο Philip Treacy. 

Παρούσα μετά από 30 χρόνια η Δούκισσα του Γιορκ, Σάρα Φέργκιουσον

Θέμα συζήτησης για βρετανικά media και όχι μόνο ήταν η παρουσία της Δούκισσας του Γιορκ, δίπλα στον πρίγκιπα Άντριου, για πρώτη φορά μετά από 33 χρόνια, αφού η τελευταία φορά που η Σάρα Φέργκιουσον εθεάθη να περπατά στην εκκλησία για τη λειτουργία των Χριστουγέννων, με τη βασίλισσα Ελισάβετ Β', ήταν στις αρχές της δεκαετίας του 1990. Χθες, εις έκπληξιν όλων, βρέθηκε κοντά στην Βασιλική Οικογένειας αφού έλαβε θεραπεία για τον καρκίνο του μαστού νωρίτερα φέτος.

Μαζί με τη Δούκισσα, ήταν οι κόρες της πριγκίπισσα Βεατρίκη και η πριγκίπισσα Ευγενία και οι σύζυγοί τους Edoardo Mapelli Mozzi και Jack Brooksbank.

Η δούκισσα του Γιορκ είχε μια πολύπλοκη σχέση με τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας. Μετά το διαζύγιο της με τον πρίγκιπα Άντριου, έφυγε από το παλάτι και άφησε τα επίσημα καθήκοντά της, ωστόσο διατήρησε καλές σχέσεις με τον πρώην σύζυγό της.

Διαβάστε ακόμη: Η κοκκινομάλλα Πριγκίπισσα με τι φακίδες μεγάλωσε ! Η Σάρα, Δούκισσα της Υόρκης έκλεισε τα 65 ! Το πολυτάραχο διαζύγιο με τον διεφθαρμένο γιο της Ελισσάβετ, οι κόρες τους

Διαβάστε ακόμη: Σάρα Φέργκιουσον: Διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού & έκανε χειρουργείο - Τι αποκαλύπτει η εκπρόσωπος της

Διαβάστε ακόμη: "Έκπτωτη" Πριγκίπισσα Σάρα: Η πρώην σύζυγος του Πρίγκιπα Άντριου είδε όλη την ενθρόνιση από την τηλεόραση (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ