Πρίγκιπας Νικόλας - Τατιάνα Μπλάτνικ εύχονται με μια όμορφη φωτό αγκαλιά υγεία, ειρήνη, χαρά και ευγνωμοσύνη

Μια πολύ όμορφη και χαρούμενη φωτογραφία από το Πριγκιπικό ζεύγος

Με μια εορταστική και πολύ χαρούμενη φωτογραφία εύχεται το ζεύγος Πρίγκηπα Νικόλαου και Τατιάνας Μπλάτνικ Καλά Χριστούγεννα. 

 

 

Συγκεκριμένα, η πανέμορφη Πριγκίπισσα Τατιάνα ανέβασε μιαι φωτογραφία όπου εκείνη με τον Νικόλαο στέκονται μπροστά σε δύο πίνακες και με τεράστια χαμόγελα εύχονται αγκαλιά υγεία, ειρήνη, χαρά και ευγνωμοσύνη σε όλον τον κόσμο. Το κόκκινο χρώμα της μπλούζας της της πάει πολύ, ενώ τα μαλλιά της είναι πιασμένα και το ντύσιμο το έχει συνδυάσει άριστα με ένα μαύρο παντελόνι και εντυπωσιακά σκουλαρίκια. 

Ο Πρίγκιπας Νικόλαος φοράει μαύρο σακάκι και άσπρο πουκάμισο και λάμπει στην αγκαλιά της γυναίκας του, η οποία αποτελεί icon σε σχέση με το στυλ και πρότυπο ομορφιάς. Η Τατιάνα μάλιστα 

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις Σπέτσες, τον Αύγουστο το 2010 με την παρουσία πολλών μελών βασιλικών οικογενειών της Ευρώπης. 

 

 

 

 

 

 

Η ίδια έχει έντονη φιλανθρωπική δράση, αποτελώντας συνιδρύτρια του τμήματος Νεολαία της ΕΛΠΙΔΑΣ, μιας επιτροπής του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ. Από το 2014, η Τατιάνα αποτελεί μέλος και δωρητής της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης «Μπορούμε», που σκοπό έχει τον περιορισμό της σπατάλης τροφίμων και την καταπολέμηση του υποσιτισμού στην Ελλάδα Η ίδια μάλιστα έχει προσφέρει μέρος των εσόδων της από το βιβλίο της 'a tASTE OF gREECE' στην οργάνωση.

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμη: Η Τατιάνα Μπλάτνικ με το πιο αέρινο φόρεμα της σεζόν - Με τη μαμά της, Μαρί για βόλτα στο κέντρο της πόλης (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Ο Πρίγκιπας Νικόλαος έγινε 54 ετών & η σύζυγος του Τατιάνα Μπλάτνικ του εύχεται - "Φέρνεις τόση χαρά και γέλιο στις ζωές μας, συνέχισε να λάμπεις!" (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Σαν Ελληνίδα θεά η Τατιάνα Μπλάτνικ με δημιουργία Μαίρη Κατράντζου - Παρουσίασε φιλανθρωπικό δείπνο του Breathe Hellas στην Βουλιαγμένη (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ