Σπαραγμός στην κηδεία της 50χρονης που κατακρεούργησαν τα σκυλιά: Αγκαλιασμένοι τα παιδιά και ο σύζυγός της - «Δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ» (φωτό & βίντεο)

«Αθάνατη» φώναξαν οι δικοί της άνθρωποι

Σε κλίμα οδύνης κηδεύτηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Νεοχωρούδας η γυναίκα, η οποία κατασπαράχθηκε από τα τρία σκυλιά του γείτονά της. Η οικογένεια και οι φίλοι της 50χρονης Ελισάβετ λένε σήμερα το τελευταίο αντίο.

Λίγο μετά τις 10:00, το φέρετρο με τη σορό της αδικοχαμένης γυναίκας έφτασε στην εκκλησία. Σφιχταγκαλιασμένοι οι δικοί της άνθρωποι φώναξαν «αθάνατη» και «δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ», όπως μεταδίδει το thesstoday.

Δείτε ακόμα: Δείτε τα 3 τσοπανόσκυλα που κατασπάραξαν την 50χρονη - Ξεψύχησε στην αγκαλιά των παιδιών της - Τη δάγκωσαν 50 φορές (βίντεο)

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση από τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής φαίνεται ότι η γυναίκα δέχθηκε πάνω από 50 δαγκωματιές στο κεφάλι, τον θώρακα, την κοιλιά και τα άνω και κάτω άκρα και πολλαπλά πλήγματα σε όλη την επιφάνεια του σώματος της. «Καταγράφονται δεκάδες διασχίσεις – τραυματικές κακώσεις, που προκάλεσαν οι δαγκωματιές των σκύλων», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Φωτογραφίες: ThessToday

 

Το ξέσπασμα του συζύγου

Την οργή και τη θλίψη του για τον βασανιστικό θάνατο της πρώην συζύγου του δεν μπορούσε να κρύψει ο Στέργιος Κουτσουβάλογλου. «Δεν πρέπει να μπει φυλακή αυτός ο άνθρωπος;» διερωτήθηκε, ζητώντας την τιμωρία του ιδιοκτήτη των τριών σκυλιών.

Ο πρώην σύζυγος της Ελισάβετ σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ αναφέρθηκε στην τρύπα από την οποία τα σκυλιά εισήλθαν στον κήπο της 50χρονης και την κατασπάραξαν, διερωτώμενος: «Ποιος φταίει για την τρύπα εμείς;»


«Έχει ξαναγίνει, απλώς αυτή τη φορά τα σκυλιά έγιναν δολοφόνοι εις γνώσιν του» επισήμανε ο Στέργιος Κουτσουβάλογλου.

Διαβάστε ακόμα: «Μπήκαν μέσα και τη φάγανε»: Σοκάρει ο πρώην σύζυγος της 50χρονης που κατασπάραξαν σκυλιά - Μητέρα 2 παιδιών η γυναίκα, για ανθρωποκτονία ο ιδιοκτήτης (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ