Δείτε τα 3 τσοπανόσκυλα που κατασπάραξαν την 50χρονη - Ξεψύχησε στην αγκαλιά των παιδιών της - Τη δάγκωσαν 50 φορές (βίντεο)

Σήμερα η κηδεία της άτυχης γυναίκας που βρήκε φρικτό θάνατο

Συγγενείς και φίλοι της 50χρονης γυναίκα, λένε σήμερα το τελευταίο αντίο. Η άτυχη γυναίκα μήτέρα δό παιδιων βρήκε τραγικό θάνατο και ξεψύχισε στην αγκαλιά των παιδιών της στην περιοχή της Νεοχωρούδας, στη Θεσσαλονίκη.

Ο ιατροδικαστής, ο οποίος εξέτασε τη σορό της, διαπίστωσε πάνω από 50 δαγκωματιές που επέφεραν και τον θάνατό της.

Όλα έγιναν το μεσημέρι της Κυριακής, περίπου στις 14:30. Τρία σκυλιά, τα οποία φέρεται να ξέφυγαν από την επίβλεψη του ιδιοκτήτη τους, πλησίασαν την αυλή της βίλας και επιτέθηκαν στην άτυχη γυναίκα, που έκανε εργασίες στον κήπο της, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με τους διασώστες να διαπιστώνουν τον θάνατό της.

Ο πρώην σύζυγος της 50χρονης εξήγησε ότι η γυναίκα ξεψύχησε στα χέρια του παιδιού τους. Μιλώντας στον Νίκο Ευαγγελάτο στην εκπομπή Live News, είπε πως «ενημερώθηκα από τους γείτονες. Πήρα τα παιδιά μου τηλέφωνο να βγούνε έξω στην αυλή, γιατί δεν είχαν αντιληφθεί τι είχε γίνει».

«Τα παιδιά είναι 17 και 18 ετών. Δεν έχουν καταλάβει ακόμη τι έχει γίνει. Περιμένουμε να γυρίσει από τη δουλειά της… Στα χέρια των παιδιών ξεψύχησε. Ήταν γεμάτα στα χέρια από τα αίματα. Στα χέρια του μεγάλου ξεψύχησε».

Επίσης, είπε ότι τα σκυλιά ήταν επιθετικά με βάση τους γείτονες, καθώς φέρεται στο παρελθόν να έχουν προσπαθήσει ξανά να δαγκώσουν άνθρωπο.

«Ακούστηκαν πάρα πολλά εδώ. Όλος ο κόσμος το ήξερε. Όλοι φοβόντουσαν και γλίτωναν στο τσακ αντίστοιχα περιστατικά», είπε στην εκπομπή του Mega.

Διαβάστε ακόμα: «Μπήκαν μέσα και τη φάγανε»: Σοκάρει ο πρώην σύζυγος της 50χρονης που κατασπάραξαν σκυλιά - Μητέρα 2 παιδιών η γυναίκα, για ανθρωποκτονία ο ιδιοκτήτης (βίντεο)

Την Τετάρτη η απολογία του ιδιοκτήτη των σκύλων

Υπενθυμίζεται ότι για τη αδιανόητη υπόθεση συνελήφθη ο 37χρονος ιδιοκτήτης των τριών σκυλιών και σε βάρος του ο Εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο. Ο 37χρονος, από την πλευρά του υποστήριξε πως «τα σκυλιά είναι εκπαιδευμένα και δεν είχαν επιθετική συμπεριφορά. Βγήκαν από μια τρύπα στην αυλή». 

Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε σε ανακριτή από όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη και μέχρι τότε παραμένει υπό κράτηση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ