Τζο Μανγκανιέλο: Ο πρώην σύζυγος της Σοφίας Βεργκάρα είναι πάλι ερωτευμένος; Ορίστε η νέα του σύντροφος! (φωτό)

New couple in town ...

Νέα σελίδα από ότι φαίνεται γύρισε στην προσωπική του ζωή ο πρώην σύζυγος της Σοφίας Βεργκάρα.

6 μήνες μετά την είδηση του χωρισμού του ο ηθοποιός εμφανίσθηκε με νέα κοπελα στο πλευρό του.

Διαβάστε ακόμη: Σοφία Βεργκάρα - Τζο Μανγκανιέλο: Διαζύγιο μετά από 7 χρόνια γάμου - Ποιος είναι ο λόγος χωρισμού & τι λένε οι ίδιοι (βίντεο)

Ο Τζο Μανγκανιέλο εθεάθη με τη νέα του σύντροφο Κέιτλιν Ο' Κόνορ, στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες ενόψει των εορτών και παρακολούθησαν έναν αγώνα των New York Jets.

Το ζευγάρι εντοπίστηκε σε φιλανθρωπική εκδήλωση στη Νέα Υόρκη, πριν δει τον αγώνα New York Jets - Houston Texans στο στάδιο Met Life.

Το βράδυ του Σαββάτου, εμφανίστηκαν στο γκαλά για την 20ή επέτειο του Children Of Armenia Fund στο Cipriani στο Μανχάταν.

Διαβάστε ακόμη: Η Σοφία Βεργκάρα στο People: "Ενδιαφέρουσα χρονιά, φέτος χώρισα - Νέα αρχή στα 51; Δεν ξέρω!"

Ο 46χρονος ηθοποιός που κατάγεται από την Αρμενία, έλαβε το ανθρωπιστικό βραβείο του μη κερδοσκοπικού οργανισμού, τονίζοντας τις αρμενικές ρίζες του που ανακαλύφθηκαν στην εκπομπή του PBS Finding Your Roots νωρίτερα μέσα στο έτος.

Ποια είναι η Κέιτλιν Ο' Κόνορ;

Η ηθοποιός Κέιτλιν Ο' Κόνορ γεννήθηκε το 1990 και ήταν μέλος του καστ στο φινάλε της σειράς «Two and a Half Men». Έχει επίσης εμφανιστεί σε τρία επεισόδια στο «Tosh.0» του Comedy Central καθώς και στο «Key & Peele».

Βραβεύτηκε ως ένα από τα «Δέκα πιο καυτά κορίτσια στην Αμερική» από το Maxim το 2013, έχει συμμετάσχει σε πολλές γνωστές διαφημίσεις, ενώ έπαιξε και στην ταινία μεγάλου μήκους «Southpaw» του 2015.

oconor

instagram @caitlin__oconnor

Πως σας φάνηκε το νέο ζευγάρι;

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ