Deepika Padukone: Η διασημότερη Ινδή καλλονή ηθοποιός του Bollywood - Δείτε φωτό & βίντεο από τον παραμυθένιο γάμο της

Οι γάμοι στην Ινδία είναι το κάτι άλλο!

Η ομορφιά που έχουν οι Ινδές είναι πραγματικά ασύλληπτη!

Το ζωντανό παράδειγμα; Η καλλονή ηθοποιός, Deepika Padukone!

Η 37χρονη σταρ έχει κλέψει τις εντυπώσεις και κάθε της εμφάνιση προκαλεί πανικό.

Θεωρείται μια από τις πιο ακριβοπληρωμένες ηθοποιούς στην Ινδία, οι διακρίσεις της περιλαμβάνουν τρία Βραβεία Φίλμφεϊρ.

Βρίσκεται στις λίστες με τις πιο δημοφιλείς προσωπικότητες της χώρας και το περιοδικό Time την έβαλε στην λίστα με τους 100 ανθρώπους με την μεγαλύτερη επιρροή παγκοσμίως το 2018.

Ας το πάρουμε όμως από την αρχή ...

Η Padukone!, κόρη του αθλητή του μπάντμιντον Πρακάς Παντουκόν, γεννήθηκε στην Κοπενγχάγη και μεγάλωσε στο Μπανγκαλόρ.

Ως έφηβη, έπαιζε μπάντμιντον σε πρωταθλήματα μα εγκατέλειψε την καριέρα της στον αθλητισμό για να γίνει μοντέλο. Σύντομα έλαβε προτάσεις για ρόλους στον κινηματογράφο και έκανε την πρώτη εμφάνιση στην υποκριτική το 2006 ως ο ομώνυμος χαρακτήρας στην ταινία Aishwarya.

Μετά ενσάρκωσε έναν διπλό ρόλο δίπλα στον Σαχ Ρουχ Χαν στην πρώτη της εμφάνιση στο Μπόλιγουντ, στην ρομαντική ταινία Om Shanti Om (2007), που της χάρισε το Βραβείο Φίλμφεϊρ Καλύτερης Πρωτοεμφανιζόμενης Ηθοποιού. 

Η ρομαντική κωμωδία Cocktail (2012) σηματοδότησε μια σημαντική καμπή στην καριέρα της και έλαβε επιπλέον επιτυχία με πρωταγωνιστικούς ρόλους στις ρομαντικές κωμωδίες Yeh Jawaani Hai Deewani και Chennai Express (κι οι δυο το 2013), στην κωμωδία Happy New Year (2014), στις δραματικές ταινίες Bajirao Mastani (2015) και Padmaavat (2018) και στην ταινία δράσης του Χόλυγουντ XXX: Return of Xander Cage (2017).

Έλαβε επίσης θετικά σχόλια για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην τραγική ρομαντική κωμωδία Goliyon Ki Raasleela Ram-Leela (2013), που βασίστηκε στον ρόλο της Ιουλιέτας, αλλά και στον ρόλο της ισχυρογνώμων αρχιτεκτόνισσας στην κωμωδία-δράμα Piku (2015), που της χάρισαν δυο Βραβεία Φίλμφεϊρ Καλύτερης Ηθοποιού.

Ίδρυσε την δική της εταιρεία παραγωγής, την Ka Productions, το 2018 με την οποία έκανε την παραγωγή στην ταινία Chhapaak (2020), στην οποία πρωταγωνίστησε.



instagram @deepikapadukone



instagram @deepikapadukone

Είναι η εκπρόσωπος τύπου της Ακαδημίας Κινούμενης Εικόνας της Βομβάης και η ιδρύτρια του Live Love Laugh Foundation, που επικεντρώνεται στην ψυχική υγεία στην Ινδία.

Ως υποστηρίκτρια ζητημάτων όπως ο φεμινισμός και η κατάθλιψη, έχει γράψει στήλες σε εφημερίδα, έχει σχεδιάσει τα δικά της γυναικεία ρούχα και προωθεί προϊόντα και υπηρεσίες.

 

 

 

 

Ο γάμος με τον επίσης Ινδό ηθοποιό Ρανβίρ Σινγκ

Η Παντουκόν είναι παντρεμένη με τον επίσης Ινδό ηθοποιό Ρανβίρ Σινγκ.

 

 

 

 

 

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στη λίμνη Κόμο, το 2018, σύμφωνα με τα έθιμα της Ινδίας. Ο γάμος μπορεί να ήταν μικρός, όμως η επιδραστικότητά του στη Μόδα μεγάλη, αφού, όπως είναι αναμενόμενο η ηθοποιός έχει γίνει fashion icon.

Πρόκειται για μία από τις σπάνιες προσωπικότητες που προτιμάει να διατηρεί χαμηλό προφίλ και να αφοσιώνεται στη δουλειά της.

 

 

Πως σας φάνηκε η Deepika Padukone;

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ