Ζήστε μοναδικές χριστουγεννιάτικες στιγμές : The Mall Athens, Golden Hall, Designer Outlet, Mediterranean Cosmos- εγκαίνια με συναυλία της Έλενας Παπαρίζου

Εγκαίνια τη χριστουγεννιάτικη περίοδο στο Golden Hall από τη Lamda Development.

ΖΗΣΤΕ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ 

ΣΤΑ 4 ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΗΣ LAMDA DEVELOPMENT

 

Αφετηρία των δράσεων  το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Gοlden Hall

 

H Lamda Development, η οποία έχει 4 εμπορικά κέντρα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη (The Mall Athens, Golden Hall, Designer Outlet, Mediterranean Cosmos) εγκαινίασε την χριστουγεννιάτικη περίοδο στο Golden Hall, με μια μοναδική συναυλία της Έλενας Παπαρίζου για την υποστήριξη του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

Πυροτεχνήματα, χαμόγελα, συγκίνηση, παιδικές φωνές και μια μοναδική συναυλία από την Έλενα Παπαρίζου ήταν μερικά μόνο από όσα έζησαν όσοι βρέθηκαν στη χριστουγεννιάτικη γιορτή του Golden Hall. 

Αργυρώ Ψαρρά (Διευθύντρια Εμπορικού Κέντρου, Golden Hall), Έλενα Παπαρίζου, Ναταλία (παιδί ευχής 2020)

Η βραδιά ξεκίνησε με ένα μουσικό χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα από τον DJ Μιχάλη Καλφαγιάννη και λίγο αργότερα στη σκηνή ανέβηκαν οι «Gold Dancers» χαρίζοντας ένα λαμπερό θέαμα στο κοινό με την εντυπωσιακή χορογραφία τους.
Στη συνέχεια, τη σκυτάλη πήρε η Έλενα Παπαρίζου, η οποία τραγούδησε live παλιές και νέες της επιτυχίες, απογειώνοντας το κοινό με το εκρηκτικό της performance! 

H Έλενα Παπαρίζου on stage στο Golden Hall

 

Με αφορμή τη μεγάλη αυτή γιορτή και το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου, η Έλενα Παπαρίζου, το Golden Hall και η MINOS EMI/UNIVERSAL στάθηκαν στο πλευρό του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) για ακόμα μία φορά, υιοθετώντας 3 ευχές παιδιών ηλικίας 3-18 ετών με σοβαρές ασθένειες.

Αργυρώ Ψαρρά (Διευθύντρια Εμπορικού Κέντρου, Golden Hall), Έλενα Παπαρίζου

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τo www.goldenhall.gr 

#GoldenHall #MyGoldenHall #LamdaMalls #XmasTree

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ