Εύη Βατίδου: Περιγραφή σοκ από τον οδηγό της μηχανής που εμβόλισε - «Σχεδόν μας πάτησε» (βίντεο)

"Μας κυνήγησε 100 μέτρα από το σπίτι μου"

Σε τροχαίο ατύχημα ενεπλάκη πριν δύο μέρες η Εύη Βατίδου στη Γλυφάδα.

Η 46χρονη παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο κατηγορήθηκε ότι εμβόλισε μια μοτοσικλέτα με δυο επιβαίνοντες, που νωρίτερα της είχε σπάσει τον καθρέφτη.

Διαβάστε ακόμη: Συνελήφθη η Εύη Βατίδου: Ενεπλάκη σε τροχαίο στη Γλυφάδα - Εμβόλισε μηχανή που της είχε σπάσει τον καθρέφτη

Ο 59χρονος οδηγός της μηχανής λέει χαρακτηριστικά:

«Μας κυνήγησε 100 μέτρα από το σπίτι μου. Στην κυριολεξία σχεδόν μας πάτησε, είμαι σοκαρισμένος. Δεν έχω κοιμηθεί όλο το βράδυ. Φραστικό επεισόδιο υπήρχε. Αλλά είμαστε δύο άνθρωποι που έχουμε σώας τα φρένα. Σε καμία περίπτωση δεν πήγαμε να χτυπήσουμε το αυτοκίνητο. Η κυρία Βατίδου παραβίασε κόκκινο σηματοδότη, της έκανα μία σύσταση, αντέδρασε άσχημα και έτσι ξεκίνησαν όλα. Αυτό που συνέβη όμως δεν δικαιολογεί αυτό που έγινε στην συνέχεια, την καταδίωξη και την μηχανή μου να βρίσκεται κάτω από το τζιπ.

Διαβάστε ακόμη: Αλέξης Κούγιας για σύλληψη της πρώην συζύγου του Εύης Βατίδου: «Ο οδηγός της μοτοσικλέτας άρχισε να την βρίζει και να την απειλεί»

Ο ίδιος είναι καλά στην υγεία του, ωστόσο ανησυχεί για την υγεία της συντρόφου γιατί φέρει βαριά τραύματα και θα χρειαστεί να χειρουργηθεί. «Η σύντροφος μου έχει σπάσει, χέρι, πόδι και πλευρό. Το χέρι της, μας λένε οι γιατροί, έχει διαλυθεί, θα χειρουργηθεί την Πέμπτη» σημείωσε.

Θυμίζεται ότι ο οδηγός της μηχανής και η κ. Βατίδου προσήχθησαν στο ΑΤ Γλυφάδας μετά την καταδίωξη τη νύχτα του Σαββάτου. Στις 06.45 τα ξημερώματα ο οδηγός υπέβαλε μήνυση για επικίνδυνη σωματική βλάβη, όπως αντίστοιχα και η κ. Βατίδου μήνυση για εξύβριση, απειλή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Διαβάστε ακόμη: Ελεύθερη χωρίς περιοριστικούς όρους η Εύη Βατίδου – ευχαριστώ τον Αλέξη Κούγια. Στα δύσκολα φαίνονται οι άνθρωποι.

Ο 59χρονος οδηγός εξήγησε πως έχει κινηθεί νομικά εναντίον της: «Έχω κινηθεί ήδη νομικά. Δεν αναγνώρισα την κυρία Βατίδου. Δεν την γνωρίζω. Την έχω ακούσει αλλά δεν την αναγνώρισα».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ