Ελεύθερη χωρίς περιοριστικούς όρους η Εύη Βατίδου – ευχαριστώ τον Αλέξη Κούγια. Στα δύσκολα φαίνονται οι άνθρωποι.

Η ίδια κατέθεσε πως στην υπόθεση έπαιξε ρόλο ότι ο αναβάτης της μοτοσικλέτας αντιλήφθηκε ότι η ίδια είναι η πρώην σύζυγος του Αλέξη Κούγια.

Ελεύθερη αφέθηκε η Εύη Βατίδου μετά την απολογία της, χωρίς την επιβολή περιοριστικών όρων. Κατά την παραμονή της στο γραφείο του ανακριτή επί μία ώρα αρνήθηκε την κατηγορία της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης τετελεσμένης και σε απόπειρα.

Σύμφωνα με την ίδια το επεισόδιο ξεκίνησε όταν στις "11 Οκτωβρίου 2023 και περί ώρα 23.45" είδε έναν άνδρα να την πλησιάζει όταν βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό της και να την βρίζει. Σύμφωνα με την ίδια, τα χτυπήματά του στο αυτοκίνητό της προκάλεσαν θραύση στο τζάμι και ξεχαρβάλωμα στον βραχίονα του καθρέπτη.

Η Εύη Βατίδου υποστήριξε στη συνέχεια ότι η επίθεση που δέχθηκε ήταν αναίτια και δεν είχε προηγηθεί τίποτα που να δικαιολογεί τη συμπεριφορά του οδηγού της μηχανής: «Δεν είχα παραβιάσει κανέναν ερυθρό σηματοδότη, ως αυτός αναληθώς ισχυρίζεται. Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι η συνεπιβάτις της μοτοσικλέτας, που αργότερα προέκυψε ότι ήταν η σύζυγός του, απλά παρακολουθούσε τα τεκταινόμενα, χωρίς να προσπαθήσει έστω με τα λόγια να τον συγκρατήσει, ούτε τον επέπληξε, όταν αυτός έσπασε τον καθρέφτη του αυτοκινήτου μου με τον τρόπο που περιέγραψα και φαίνεται στις φωτογραφίες που προσκομίζω».

Επίσης, η ίδια δικαιολόγησε την πράξη της να ακολουθήσει τη μηχανή στα στενά της Άνω Γλυφάδας αναφέροντας ότι συνέβη προκειμένου να καταγράψει τον αριθμό κυκλοφορίας του δικύκλου.

Ακόμη στην απολογία της αναφέρθηκε και στη συμπεριφορά των αστυνομικών οργάνων: «Ατυχώς οι επιληφθέντες αστυνομικοί δεν συνέταξαν έκθεση αυτοψίας, δεν μερίμνησαν καταγράψουν τις θέσεις των οχημάτων πριν αυτά απομακρυνθούν, ούτε τα φωτογράφισαν, ώστε να προκύπτουν οι ζημιές εκάστου, κάτι που έχει ιδιαίτερη σημασία για τη μοτοσικλέτα, καθώς εγώ προσκομίζω φωτογραφίες του οχήματός μου, αλλά ούτε και προσήλθε στο κάποιος μάρτυρας αστυνομικός να καταθέσει υπέρ των διαπιστώσεών του από το σημείο του συμβάντος. Ο αντίδικός μου φρόντισε να εξαφανιστεί η δική του μοτοσικλέτα από τον τόπο του συμβάντος για ευνόητους λόγους, καθώς τελικά η μοτοσικλέτα δεν έφερε πινακίδα κυκλοφορίας ή την είχε κρυμμένη, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμη και στις καταθέσεις αποφεύγει να αναφέρει τον αριθμό κυκλοφορίας της. Επίσης, οι αστυνομικοί δεν φρόντισαν για τη διενέργεια αλκοτέστ στους οδηγούς των εμπλεκόμενων οχημάτων, μολονότι εγώ το ζήτησα, καθώς δεν είχα καταναλώσει αλκοόλ, ούτε συσχέτισαν στη δικογραφία οποιοδήποτε ιατρικό πιστοποιητικό για τη σύζυγο του αντιδίκου μου και τον ίδιο, ούτε έλεγαν κάποια κατάθεση από τη σύζυγό του».

Ακόμη, η ίδια όπως κατέθεσε πως στην υπόθεση έπαιξε ρόλο ότι ο αναβάτης της μοτοσικλέτας αντιλήφθηκε ότι η ίδια είναι η πρώην σύζυγος του Αλέξη Κούγια.

Το ευχαριστώ στον Αλέξη Κούγια

 

 

Ο πρώτος άνθρωπος που επικοινώνησε μετά το συμβάν ήταν ο Αλέξης Κούγιας.

«Ναι, τον πήρα για να με βοηθήσει. Πήρα και τους γονείς μου και τον γιο μου. Τον πήρα γιατί κατάλαβα ότι τα πράγματα είναι επικίνδυνα» όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, ενώ πρόσθεσε: «Θέλω να τον ευχαριστήσω και δημόσια που με βοήθησε και με στήριξε, είναι πολύ σημαντικό αυτό για μένα. Γενικά, στις δύσκολες στιγμές φαίνονται οι άνθρωποι που βοηθούν τον άλλον».

Τέλος, Εύη Βατίδου θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια την ελληνική αστυνομία για τη στάση της: «Η αστυνομία ήταν άψογη απέναντί μου, να ευχαριστήσω την Ελληνική Αστυνομία» είπε, και ανέφερε ότι έχει εμπιστοσύνη στις αποφάσεις της Δικαιοσύνης, ενώ χαρακτήρισε την όλη ιστορία ένα μεγάλο ψέμα, εξηγώντας ότι δεν έχει προκαλέσει ποτέ κανέναν καβγά και ότι αυτός ο άνθρωπος, ο καταγγέλλων, βρέθηκε στο τζάμι της, όπου, όπως υποστηρίζει η Εύη Βατίδου, αφού την έβρισε χυδαία, της έσπασε τον καθρέφτη με το κράνος του, «με πολύ βίαιο τρόπο».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ