Κηφισιά: Σκότωσε την πρώην γυναίκα του & της φίλη της & άναψε τσιγάρο – Συγκλονίζουν οι μαμάδες των κοριτσιών που μεγαλώνουν τα ορφανά εγγόνια

Συγκλονίζουν οι μητέρες των δυο θυμάτων.

Στο εφετείο βρέθηκαν οι μητέρες δυο γυναικών που είχαν δολοφονηθεί σε πάργκινγκ σούπερ μάρκετ στην Κηφισιά.

Το περιστατικό είχε συμβεί το 2020. Δράστης ήταν ο σύντροφος της μιας γυναίκας, ο οποίος ήταν αστυνομικός. Οι δυο αδικοχαμένες, η Πολυξένη και η φίλη της, εργάζονταν στο συγκεκριμένο σούπερ μάρκετ και είχαν βγει έξω για διάλειμμα.

Αν και η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε για τον Μάρτιο, οι μητέρες των δυο γυναικών μίλησαν στην κάμερα του MEGA.

Η μητέρα της Πολυξένης ζητά «τα ισόβια να είναι ισόβια».

Η μητέρα της φίλης της Πολυξένης σημείωσε: «Νιώθω τέτοια μεγάλη λύπη. Να στερήσει τη ζωή από ένα λαμπρό παιδί που θα είχε να προσφέρει πράγματα και πολύ περισσότερο στο παιδί της».

«Τι να πω για το κορίτσι μου; Που ήταν ανεπανάληπτο, ότι ήταν ένα λαμπερό αστέρι που ήταν ένα ατόφιο χρυσάφι που λάμπει ακόμα και θαμπώνει τους πάντες;».

«Τι συναισθήματα να έχω; Τη στιγμή που είδα τον δολοφόνο του παιδιού μου, έναν στυγερό δολοφόνο που έχει φάει το παιδί μου και έχει αφήσει δυο παιδιά, δεν τα έχει τραυματίσει τα παιδιά, τα έχει δολοφονήσει και αυτά» επισημαίνει η μητέρα της Πολυξένης.

«Τα παιδιά θέλουν, ζητάνε τη μαμά τους κάθε μέρα. Στο σχολείο πάνε, σχολάνε το μεσημέρι έχουν νεύρα, βλέπουν τις μαμάδες, τους μπαμπάδες αυτά είναι τα μοναδικά που βλέπουν τον παππού που πάει και τα παίρνει…».

Όπως περιγράφει η μητέρα της Πολυξένης, τα προβλήματα ξεκίνησαν όταν η κόρη του ζήτησε διαζύγιο από τον δράστη.

«Ενδοοικογενειακή βία, ήταν πάρα πολλά τα προβλήματα ξυλοδαρμού καθημερινά ως που εγώ πήγαινα και τα έβλεπα, δεν ήταν που μου τα έλεγε το παιδί μου τα ζούσα, τα έβλεπα γιατί κρατούσα τα παιδιά».

Οι αυτόπτες μάρτυρες και οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τον δράστη μετά τη δολοφονία. Πλησίασε τα θύματα και άναψε τσιγάρο!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ