Η Τζένη Μελιτά για τα 3 νυφικά του γάμου της: "Θα φοράμε ό,τι θέλουμε - Λυπάμαι αλλά δε θα πάρω" (φωτό)

Αναφορικά με ένα σχόλιο που είχε λάβει τότε ...

Με αφορμή την αρνητική κριτική που δέχτηκε η Δέσποινα Βανδή για την ηλικία της και το τι πρέπει να φοράει η Τζένη Μελιτά θυμήθηκε ένα σχόλιο που είχε λάβει τις μέρες του γάμου της.

Διαβάστε ακόμη: Θύελλα αντιδράσεων για την εμφάνιση της Βανδή στα μπουζούκια - Αποστομωτική η απάντηση της Σήλιας Κριθαριώτη για τη δημιουργία που σχεδίασε (φωτό)

Συγκεκριμένα, το σχόλιο ήταν:

Τότε, η γνωστή παρουσιάστρια δεν ήθελε να δώσει έκταση αλλά με τις τελευταίες κουβέντες που έγιναν θεώρησε είναι το σωστό timing.

"Γίνεται μια συζήτηση γύρω από το τι «οφείλει» μια γυναίκα να φοράει (μα τι έκπληξη και αυτή η συζήτηση να αφορά στο τι πρέπει να κάνουν -κυρίως- οι γυναίκες!) ανάλογα με την ηλικία της, με το αν έχει παιδιά, με το σωματότυπο της κ.ο.κ.
Αυτό είναι ένα σχόλιο, που είχα λάβει στο γάμο μου για τα νυφικά μου.
Δεν το είχα ανεβάσει νωρίτερα, αλλά νομίζω τώρα είναι μια καλή στιγμή για να ενώσουμε τις φωνές μας στο ένα και μοναδικό γεγονός.
Θα φοράμε ό,τι θέλουμε.
Δεν χρειαζόμαστε κανενός τη θετική ή την αρνητική γνώμη.
1000 άνθρωποι, 1000 διαφορετικές απόψεις.
Λυπάμαι, αλλά δεν θα πάρω."
έγραψε αναλυτικά στη λεζάντα της ανάρτησης της.

Διαβάστε ακόμη: Γάμος Τζένης Μελιτά - Σπύρου Μαργαρίτη - Φωτο & βίντεο από την τελετή, τα 3 νυφικά & ο γοητευτικός γαμπρός

Να υπενθυμίσουμε ότι η Τζένη Μελιτά παντρεύτηκε τον Σεπτέμβριο με τον αγαπημένο της, Σπύρο Μαργαρίτη κάτω από πλήρη μυστικότητα.

Διαβάστε ακόμη: Γάμος Τζένης Μελιτά - Σπύρου Μαργαρίτη: Οι απέριττες όμορφες βέρες, η κατακόκκινη ανθοδέσμη με τα σπάνια λουλούδια (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Ο ονειρικός γάμος της Τζένης Μελιτά: Νέα ενσταντανέ με εκείνη, τις φίλες της & φυσικά τον γαμπρό, Σπύρο Μαργαρίτη

Λίγες μέρες αργότερα μοιράστηκε αποκλειστικές φωτογραφίες από την προετοιμασία της, την τελετή και το θεαματικό πάρτι!

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ