Madwalk2023: Το μυστικό αποκαλύφθηκε- Ο Michele Morrone θα είναι στο πλευρό της Βίκυ Καγιάς

Ο ηθοποιός Michele Morrone που αναστατώνει το κοινό κάθε φορά με την γοητεία και το ταλέντο του, έρχεται στο Madwalk 2023.

Τα μάθατε τα νέα; Ο γοητευτικός ηθοποιός από την ταινία "365 μέρες", Ο Michele Morrone έρχεται στην Αθήνα και οι φανς του δεν θα μπορούσαν περισσότερο να χαρούν για αυτό.

Το ερώτημα είναι γιατί έρχεται στην Αθήνα έτσι ξαφνικά; Σίγουρα όχι μόνο για να ανεβεί στην Ακρόπολη. Είναι γεγονός πως θα παραβρεθεί στο φετινό Madwalk (2023) ως guest star μαζί με την Βίκυ Καγιά.

 

 

 

 

Γνωρίσαμε τον Michele Morrone μέσα από την ταινία του Netflix "365 days" όπου υποδύεται έναν Ιταλό μαφιόζο, ο Massimo, ο οποίος απαγάγει την Laoura δίνοντας της 365 μέρες για να τον ερωτευτεί.

Παρά το αδύναμο σενάριο, όπως χαρακτηρίστηκε από πολλούς, ο ίδιος κατάφερε να ξεχωρίσει και να χαρακτηρίζεται τα τελευταία τρία χρόνια ως το νέο sex symbol

 

 

Το Madwalk 2023 θα πραγματοποιηθεί στις 20 Νοεμβρίου στο Tae Kwon Do και το μοντέλο, ηθοποιός και τραγουδιστής, Michele Morrone θα είναι εκεί δίνοντας άλλη νότα στο καθιερωμένο event.

 

 

Η αποκάλυψη έγινε στην εκπομπή "Happy Day" όπου η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε «Μόλις έμαθα ότι έρχεται λέω στον άνθρωπο που μου το είπε “θέλω μια συνέντευξη” και μου είπε ότι δεν θα δώσει καθόλου συνεντεύξεις, ούτε θα φωτογραφηθεί»

 

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το γυναικείο (και όχι μόνο) κοινό ανυπομονεί για την άφιξη του στην Ελλάδα. Μήπως τελικά αναλάβει τον ρόλο του συμπαρουσιαστή; Stay tuned..

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ