ΣΟΚ στο Μιζούρι: Και δεύτερη δασκάλα σε σχολείο με λογαριασμό στο Only Fans

Ακόμη μια δασκάλα δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στις ΗΠΑ έχασε την δουλειά της καθώς διατηρούσε λογαριασμό στην πλατφόρμα του Only Fans. 

Η Μέγκαν Γκάιθερ, δασκάλα Αγγλικών αλλά και της ομάδας του cheerleading του Σεντ Κλερ, πιθανόν να έχασε την δουλειά της σε σχολείο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο Μιζούρι καθώς αποκαλύφθηκε το κρυφό μυστικό της το οποίο ήταν ότι διέθετε λογαριασμό στην πλατφόρμα του Only Fans.

Συγκεκριμένα, η ίδια ενημέρωσε την διεύθυνση του σχολείου πως ορισμένοι μαθητές της άφησαν ένα σημείωμα κάτω από την πόρτα της τάξης αναφέροντας ότι γνωρίζουν ένα μυστικό της. Το μυστικό φυσικά ήταν ότι «ανέβαζε» προσωπικές ερωτικές στιγμές της στην πλατφόρμα προκειμένου να αυξηθεί το εισόδημα της.

Πηγή: instagram@ megan.gaither92

Η διοίκηση του σχολείου, κατόπιν συνεδρίασης, αποφάσισε να την θέσει σε υποχρεωτική άδεια μέχρι να παρθεί η τελική απόφαση αν θα κρατήσει ή όχι την δουλειά της. Η έκπληξη όμως δεν βρίσκεται στο συγκεκριμένο συμβάν αλλά στο γεγονός ότι είναι η δεύτερη δασκάλα που «εντοπίζεται» μέσα σε ένα μήνα στο ίδιο σχολείο να διατηρεί λογαριασμό στην πλατφόρμα του Only Fans.

Η Μπριάνα Κόπεϊτζ, συνάδελφος και φίλη της Μέγκαν Γκάιθερ, έκανε ακριβώς το ίδιο σε λογαριασμό με τον άντρα της για αυτό και έχασε την δουλειά της από το σχολείο. Παρά την προσπάθεια της να κρύβει πάντοτε το πρόσωπο της από τα βίντεο των ερωτικών στιγμών, οι μαθητές της την αναγνώρισαν καθώς έκανε το λάθος να φορέσει στο σχολείο ένα ρούχο με το οποίο είχε εμφανιστεί και σε κάποια βίντεο της.

Και οι δύο πάντως καθηγήτριες δικαιολογούν την θέση τους με το επιχείρημα πως μέσα από την πλατφόρμα λαμβάνουν τετραπλάσιο εισόδημα. Η Μπριάνα Κόπεϊτζ είχε αναφέρει πως από το σχολείο, το εισόδημα της ήταν 42.000 ετησίως ενώ μέσα από το Only Fans έφτανε σχεδόν ένα εκατομμύριο δολάρια. Και η Μέγκαν Γκάιθερ ανέφερε σε τοπικό μέσο πως «Η διδασκαλία δεν μπορεί να στηρίξει οικονομικά έναν άνθρωπο. Είναι δύσκολο, ειδικά το καλοκαίρι, να αντεπεξέλθεις στους λογαριασμούς. Γι’ αυτό και το έκανα» Η Μέγκαν Γκάιθερ άνοιξε τον λογαριασμό της τον Μάιο καλύπτοντας ανάγκες ύψους 125.000 δολαρίων ενώ ο ετήσιος μισθός της είναι 47.500 δολάρια.

Φαίνεται πως και οι δύο δασκάλες σκοπεύουν να διατηρήσουν τον λογαριασμό τους στο Only Fans με όποιο κόστος και αν έχει αυτό. «Θέλω να βγάλω χρήματα για να στηρίξω την οικογένειά μου. Δεν θα μου προκαλούσε έκπληξη αν έβλεπα κι άλλους δασκάλους ή δασκάλες από το Μιζούρι να έχουν λογαριασμούς. Πιθανόν να έχουν φρικάρει τώρα, γιατί είδαν δύο καθηγήτριες από το ίδιο σχολείο μέσα σε έναν μήνα να έχουν πιαστεί να έχουν λογαριασμό στο OnlyFans», ανέφερε η Γκάιθερ σε τοπικό μέσο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ