Μηνύσεις σε όσους τη λένε "Πισπιρίγκου" θέλει να κάνει η 23χρονη από την Κάτω Αχαΐα που έχασε δυο μωρά - Τι αναφέρει η δικηγόρος της

Η 23χρονη απαντάει με μηνύσεις σε όσους λένε ότι σκότωσε τα παιδιά της.

Η 23χρονη μητέρα από την Κάτω Αχαΐα θα κάνει μηνύσεις σε όσους την ταυτίζουν με τη Ρούλα Πισπιρίγκου ή υποστηρίζουν ότι έκανε χρήση ναρκωτικών και σκότωσε τα παιδιά της.

Η νεαρή γυναίκα είδε τα δυο μωρά της να πεθαίνουν κάτω από άγνωστες συνθήκες μέσα σε διάστημα μόλις 15 μηνών.

Στην κοινή γνώμη οι ξαφνικοί αυτοί θάνατοι θύμισαν την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου και τα τρία νεκρά παιδιά της.

Η δικηγόρος της 23χρονης, η κα. Βούλα Δημητριάδου ανέφερε: «Η μητέρα θέλει να κάνει μήνυση στον τοπικό Τύπο που τη χαρακτηρίζουν Πισπιρίγκου και, λυπάμαι βέβαια που το θα πω αλλά η ίδια το προκάλεσε, κατά της βιολογικής μητέρας της, γιατί άφησε υπονοούμενα λέγοντας ότι μπορεί να πείραξε τα παιδιά και ότι παίρνει ουσίες».

Διαβάστε επίσης: 23χρονη μητέρα: ''Με λένε Πισπιρίγκου και με βρίζουν - Ούτε χθες σεβάστηκε κανείς, ότι κήδεψα τη μικρή'' (βίντεο)

«Με το που παραλάβω το πόρισμα της ιστοπαθολογικής, θα ζητήσω τον διορισμό δύο παιδιάτρων του Δημοσίου και θα θέσω κάποια ερωτήματα για το ποια είναι τα αίτια» σημειώνει η δικηγόρος.

Το πόρισμα αναμένεται να βγει μέσα στον Νοέμβριο.

Η κατάθεση της 23χρονης στην Αστυνομία

Στο Αστυνομικό Τμήμα στο Βραχάτι βρέθηκε η νεαρή μητέρα για τα περιστατικά θανάτου.

Η 23χρονη φέρεται να είπε ότι θέλει απλά να μάθει πώς προέκυψε ο θάνατος των μωρών της. Επιπλέον, τόνισε ότι δεν ήταν μόνη με τα παιδιά όταν πέθαναν.

«Τώρα αναμένεται, θεωρώ και εντός εβδομάδος, να έχουμε το αποτέλεσμα της ιστοπαθολογικής εξέτασης για τον θάνατο του πρώτου μωρού», σχολίασε η δικηγόρος.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ