Σε ποια πρεμιέρα είδαμε μαζί τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου & τη Μαρία Ιωαννίδου - Εδώ και ο Γιώργος Μπόγρης με τη νέα του σύντροφο

Λαμπερές εμφανίσεις στο Παλλάς!

Στο Θέατρο Παλλάς βρέθηκαν τόσο η ηθοποιός Μίρκα Παπακωνσταντίνου, όσο και η ηθοποιός Μαρία Ιωαννίδου για να παρακολουθήσουν την παράσταση "Dalida – La Diva" με την Όλγα Βενέτη.

Τις δυο γυναίκες ενώνει ο αείμνηστος δημοσιογράφος και συγγραφέας, Φρέντυ Γερμανός. Η Μαρία Ιωαννίδου υπήρξε σύζυγός του, ενώ παλαιότερα η Μίρκα Παπακωνσταντίνου είχε συνεργαστεί μαζί του στην εκπομπή «Ελλάς υπό το μηδέν». Τα δημοσιεύματα θέλανε τους δυο τους ζευγάρι.

Σχετικά με την παράσταση, πρόκειται για ένα έργο αφιερωμένο στην σπουδαία Γαλλίδα τραγουδίστρια, χορεύτρια και ηθοποιό Dalida. Θεωρείται η σπουδαιότερη τραγουδίστρια στην Αίγυπτο, όπου γεννήθηκε.

Διαβάστε επίσης: 31 χρόνια χωρίς την Νταλιντά: Η γόησσα τραγουδίστρια ερωτευόταν άντρες που πέθαιναν έως ότου αυτοκτόνησε & η ίδια- Αφιέρωμα του eirinika

NDP

Στο Παλλάς η Μίρκα Παπακωνσταντίνου εμφανίστηκε με ένα see-through μαύρο συνολάκι από δαντέλα, ενώ είχε ριγμένο πάνω της και ένα μοβ φουλάρι.

NDP

Η Μαρία Ιωαννίδου επέλεξε ένα αστραφτερό outfit σε αποχρώσεις του κρεμ και του χρυσού, το οποίο το συνδύασε με χρυσά μποτάκια.

NDP

NDP

Την παράσταση παρακολούθησαν, μεταξύ άλλων, και ο γνωστός μπασκετμπολίστας Γιώργος Μπόγρης, ο οποίος αγωνίζεται για το "Μαρούσι", μαζί με την πανέμορφη μελαχροινή συνοδό του.

Δείτε μερικές ακόμη φωτογραφίες από την παράσταση!

NDP

NDP

NDP

NDP

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ