Ο ΣΥΡΙΖΑ του Κασσελάκη: Αφήστε μας ήσυχους σύντροφοι, έχουμε δουλειές τώρα, καταρτίζουμε τις λίστες... καλεσμένων

Στον πλανήτη happy, κάθε βράδυ κι άλλο πάρτι...

Γράφει η Μαρία Δεδούση στο Protagon

Το μπαρ Terroir Tribeca έχει πάρα πολύ καλή βαθμολογία, 85/100, στη λίστα του περιοδικού New Yorker που ξέρει καλά τη Νέα Υόρκη και τα στέκια της. Εχει, λέει, εξαιρετικό μενού που επικεντρώνεται γύρω από την επίσης εξαιρετική λίστα κρασιών του. Δεν έχω πάει, ούτε προβλέπεται συντόμως, αλλά μπήκα να διαβάσω για να δω σε τι φόντο εξελίσσεται η αντιπολίτευση της ριζοσπαστικής Αριστεράς της Ελλάδας.

Σε φόντο ριζότο με ουρά βοδινού, βλέπω και νιώθω μια επαναστατική ανάταση.

Θα ήθελα να ήμουν καλεσμένη στην αποψινή (Παρασκευηή) συνάντηση των μελών του ΣΥΡΙΖΑ Νέας Υόρκης στο εν λόγω μπαρ, αν και δεν μου αρέσει η ουρά βοδινού, κυρίως για να συζητήσω με τον κ. Κασσελάκη τι ακριβώς σημαίνει «σύγχρονη Αριστερά» που γράφει στην πρόσκλησή του με μικρά γράμματα δίπλα στην υπερτεράστια φωτογραφία του.

Δεν με κάλεσε, οπότε αποφάσισα να ακούσω την εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος, Δώρα Αυγέρη, μπας και διαφωτιστώ ιδεολογικά και πολιτικά

Δεν μου λύθηκε καμία απορία· τουναντίον μου δημιουργήθηκαν νέες: Σε ποια παραμεθόριο θα γίνει το καλοκαίρι το πάρτι του γάμου του κ. Κασσελάκη με τον κ. Μακμπέθ; Θα είναι νησί, να πάρω μαγιό; Τι προβλέπεται ενδυματολογικώς, κάζουαλ σικ ή να ψάξω συλλογές κρουαζιέρας; Το μενού; Τι θα έχει το μενού κύριοι;

Δεν μπορεί να μένουμε με τέτοια ερωτήματα αναπάντητα, είναι κρίσιμες οι εποχές. Μένουν κενά και δεν επιτρέπεται. Ή κάνουμε αντιπολίτευση με το σωστό dress code ή δεν κάνουμε. Μην μας πουν και ταγάρια.

Διαβάστε την συνέχεια εδώ

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ