Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Επιτέλους συνεννόηση - Ιδανική μέρα για να κάνετε ουσιαστικές συζητήσεις με τους ανθρώπους γύρω σας

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις...

Η Τρίτη βρίσκει τη Σελήνη ήδη σε φάση κενής πορείας στον Υδροχόο, δηλαδή χωρίς να σχηματίζει κύριες όψεις με άλλους πλανήτες μέχρι τη στιγμή που θα περάσει στους Ιχθύς στις 11:33 το πρωί. Η Σελήνη στους Ιχθύς ηρεμεί κάπως την ατμόσφαιρα και ευνοεί τις ουσιώδεις επαφές με τους άλλους, κάνοντας μας πιο δεκτικούς αλλά και συμπονετικούς με τους άλλους. Η σημερινή μέρα έχει όμως και μια ακόμη ιδιαιτερότητα καθώς ο Ήλιος από τον Σκορπιό σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθύς, ενώ και η Σελήνη θα σχηματίσει το μεσημέρι σύνοδο με τον Κρόνο. Σε γενικές γραμμές ενώ οι μέρες που η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς είναι λίγο πιο ασταθείς, η τόση ενεργοποίηση του Κρόνου μας κάνει να συγκεντρωνόμαστε με μεγαλύτερη ευκολία στους στόχους μας και να βλέπουμε τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων χωρίς να χάνουμε τη δημιουργικότητα μας αλλά και την πνευματικότητα μας. Η Σελήνη στην πορεία της μέρας θα σχηματίσει ευνοϊκές όψεις με τον Ήλιο και τον Ερμή κάνοντας κατάλληλη τη μέρα για σοβαρές συζητήσεις και θετικές συναναστροφές.

ΚΡΙΟΣ

Το πρωί θα σας απασχολήσουν περισσότερο η δουλειά ή οι υποχρεώσεις σας, αλλά μπορεί να έχετε την αίσθηση ότι τα πράγματα δεν προχωρούν όπως θέλετε ή να βιάζεστε να δείτε αποτελέσματα. Από το απόγευμα και έπειτα όμως μπορεί ένα τηλεφώνημα ή μια συζήτηση που κάνετε κάπως να σας ξεμπλοκάρει. Καθώς η Σελήνη περνά στους Ιχθύς σάς βγαίνει μια τάση να απομονωθείτε λίγο, να περάσετε περισσότερο χρόνο με τον εαυτό σας και τις σκέψεις σας, να χαθείτε στο συναίσθημα σας και να μην έχετε πολλά κοινωνικά πάρε – δώσε. Ενδεχομένως να σας πιάνουν τάσεις φυγής. Ασχοληθείτε με την υγεία σας περισσότερο, δώστε στον εαυτό σας χρόνο να προσαρμοστεί στις απαιτητικές όψεις που έχουμε αυτή την εβδομάδα και βάλτε σε προτεραιότητα τις δικές σας ανάγκες που σχετίζονται κυρίως με τη σωματική και ψυχική σας υγεία. Οργανώστε επίσης καλύτερα τη δουλειά και την καθημερινότητα σας. Σήμερα μπορεί να έχετε ένα νέο που αφορά οικονομικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Στο ξεκίνημα της μέρας το άγχος σας θα είναι έκδηλο και δύσκολα θα μπορείτε να το κρύψετε είτε για θέματα που σχετίζονται με τη δουλειά είτε με την οικογένεια. Δεν είναι όμως κατάλληλες οι πρωινές ώρες για να πάρετε πολύ σοβαρές αποφάσεις ή να κάνετε βιαστικές ενέργειες, καθώς βρισκόμαστε σε φάση κενής πορείας της Σελήνης στον Υδροχόο. Τα πράγματα θα βελτιωθούν μετά τις 11:33 το πρωί καθώς η Σελήνη θα περάσει στους Ιχθύς και θα ευνοήσει τη συλλογική δουλειά και τις επαφές με φίλους και συνεργάτες. Πολύ θετικό το τρίγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο σήμερα, αλλά και οι όψεις της Σελήνης στην πορεία της μέρας. Μοιραστείτε τις σκέψεις, τις ιδέες σας αλλά και τις ευθύνες. Συζητήστε και οργανώστε καλύτερα το πρόγραμμα των επόμενων ημερών. Μέσα στη δίνη όμως των υποχρεώσεων μην ξεχνάτε να χαλαρώνετε και λίγο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αυτό που δεν αντέχετε είναι άτομα γύρω σας να σας παραπονούνται ή να είναι αρνητικοί και να σας αποθαρρύνουν αναφορικά με τους στόχους σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τις πρωινές ώρες η Σελήνη από τον Υδροχόο είναι βοηθητική για να βγάλετε εις πέρας τις όποιες υποχρεώσεις σας, αλλά χωρίς να πιέζετε τα πράγματα καθώς βρίσκεται σε φάση κενή πορείας μέχρι τις 11:33 το πρωί που θα περάσει στους Ιχθύς. Έτσι το ενδιαφέρον σας στρέφεται στην κατάσταση που επικρατεί στα επαγγελματικά, στην καριέρα και στην κατεύθυνση της ζωής σας. Με το τρίγωνο του Ήλιου από τον Σκορπιό προς τον Κρόνο στους Ιχθύς θα έχετε μεγαλύτερες φιλοδοξίες. Ενδεχομένως να κάνετε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση με κάποιο συνεργάτη που θα σας διαφωτίσει ή θα σας δώσει κάποια ιδέα για να βελτιώσετε τη δουλειά σας. Ωραίο το απόγευμα της Τρίτης αν θέλετε να κανονίσετε μια έξοδο με συνεργάτες σας ή να λάβετε μέρος σε μια κοινωνική εκδήλωση. Η Τρίτη σε γενικές γραμμές είναι από τις πιο βολικές αλλά και παραγωγικές μέρες της εβδομάδας για σας.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ