Η Άννα Βίσση για την κόρη της Σοφία Καρβέλα: "Μαζί ήμασταν σε αυτό το κέντρο που ήθελε να μπει και να αποτοξινωθεί, ήταν μια δύσκολη περίοδος"

Η Άννα Βίσση μιλάει για τον εθισμό της κόρης της Σοφίας Καρβέλα και για τον πρώην σύζυγό της.

H διάσημη Ελληνοκύπρια τραγουδίστρια Άννα Βίσση μίλησε για τον Νίκο Καρβέλα, αλλά και για την δύσκολη σχέση της κόρης της Σοφίας με το αλκοόλ.

Η αγαπημένη καλλιτέχνης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Τετ α τετ» του Τάσου Τρύφωνος, που θα προβληθεί την Κυριακή 29/10.

Ξεκίνησε μιλώντας για τον Νίκο Καρβέλα. «Θέλαμε να χωρίσουμε, δεν είναι ότι δεν θέλαμε απλά μάλλον δεν το αντέχαμε. Οι γυναίκες που είναι με το Νίκο, αλλά και οι άντρες που είναι μαζί μου κάποιες φορές παρεξηγούσαν τη σχέση μας και τον συνέκριναν πολλές φορές».

Στη συνέχεια μίλησε για την απιστία, αναφέροντας: «Δεν θυμάμαι να έχω απατήσει, θυμάμαι όμως, να έχω επιθυμήσει άλλους. Αν έπρεπε να δοθεί βραβείο καλύτερου πατέρα ή μητέρας, δεν θα το παίρναμε ούτε ο ένας ούτε ο άλλος».

Η Άννα Βίσση σχολίασε, επίσης, και τον εθισμό της κόρης της, Σοφίας Καρβέλα, στο αλκοόλ.

«Ήμουν εκεί, μαζί ήμασταν σε αυτό το κέντρο που ήθελε να μπει και να αποτοξινωθεί, ήταν μια δύσκολη περίοδος, για εκείνη ειδικά».

@thevissiexperience ΤΕΤ Α ΤΕΤ, πρεμιερα, Κυριακη 29 Οκτωβριου, Alpha Κυπρου❤️ #annavissi #annavissiofficial #vissi #fy #fyp #fypシ #foryoupage #foryou @annavissiofficial ♬ original sound - TheVissiExperience⚡️

Διαβάστε επίσης: Vintage pics: Όταν η Σοφία Καρβέλα ήταν μωρό στην αγκαλιά της Άννας Βίσση & του Νίκου Καρβέλα

Πριν κάποια χρόνια η Σοφία Καρβέλα είχε μιλήσει για τον εθισμό της στο αλκοόλ. Είχε μοιραστεί την εμπειρία της με ανάρτηση στο Instagram.

«Σήμερα είναι 12 χρόνια που ζω νηφάλια. Αυτό σημαίνει ότι επιβίωσα στην καραντίνα (με όλα όσα ήρθαν μαζί με αυτή) χωρίς κανένα ποτό, χωρίς να με συλλάβουν για επίθεση και αρχίζοντας μια επιχείρηση. Εάν με το να ξεφεύγεις από την πραγματικότητα σε έχει μπλοκάρει από το να τη ζεις, προτείνω ανεπιφύλακτα να σκεφτείς να σταματήσεις και να μυρίσεις τα λουλούδια και τη βρωμιά που βγάζουν. Ελπίζω αυτό να βγάζει νόημα… Ευγνώμων για τους ανθρώπους εκεί έξω που μου έδειξαν ότι μπορεί να συμβεί και πολλή αγάπη σε εκείνους που ακόμη αγωνίζονται», είχε σχολιάσει.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ