Γάμος της υψηλής αριστοκρατίας: Η Πριγκίπισσα της Ισπανίας με τους 43 τίτλους παντρεύτηκε τον αγαπημένο της - την παράσταση έκλεψαν δυο άλλες (φωτό)

Ποιοι royals  βρέθηκαν στον γάμο; 

Royals και ευγενείς προσκεκλημένοι από όλη την Ευρώπη συγκεντρώθηκαν στη Jerez de la Frontera της Ισπανίας για να γιορτάσουν τον γάμο της πριγκίπισσας Βικτωρίας του Hohenlohe-Langenburg, της 20ής Δούκισσας του Medinaceli και του Maxime Corneille στις 14 Οκτωβρίου. 

 

 

Ο γάμος τους πέρασε από πολλά εμπόδια, αφού μια πικρή διαμάχη για την ιδιοκτησία εμπόδισε τη Δούκισσα να παντρευτεί σε κάποια από τις εντυπωσιακές οικογενειακές κατοικίες των οποίων είναι ιδιοκτήτρια. .

Instagram/pointdevue

Η Δούκισσα του Medinaceli , είναι η royal με τους περισσότερους τίτλους,  43 για την ακρίβεια! 

Η πριγκίπισσα Βικτώρια του Hohenlohe-Langenburg, η 20ή Δούκισσα του Medinaceli παντρεύτηκε τον Maxime Corneille στην Iglesia de San Miguel στη Jerez de la Frontera σε μια τελετή που ιερούργησε ο αριστοκράτης ιερέας Ignacio Sánchez-Dalp.

Στη συνέχεια, το νιόπαντρο ζευγάρι αναχώρησε  από την Iglesia de San Miguel με άμαξα.

Μετά την τελετή ακολούθησε δεξίωση στο αγρόκτημα Salto al Cielo, ιδιοκτησίας της οικογένειας López Carrizosa. 

 

 

Το νυφικό

Η νύφη δεν μπόρεσε να φορέσει το εντυπωσιακό στέμμα Medinaceli, το νυφικό της όμως ήταν πανέμορφο.

Φορούσε ένα δαντελένιο φόρεμα με ένα ζευγάρι διαμαντένια σκουλαρίκια και μια διαμαντένια φλοράλ καρφίτσα στα μαλλιά της.

Oι καλεσμένοι

Μεταξύ των royal προσκεκλημένων από όλο τον κόσμο ήταν ο βασιλιάς Βίλεμ-Αλεξάντερ και η βασίλισσα Μαξίμα της Ολλανδίας, η οποία για άλλη μια φορά έκανε μια ανεπανάληπτη εμφάνιση. 

Επέλεξε ένα τρομερό ασημένιο φόρεμα με ένα headpiece του ίδιου χρώματος. Μαζί της ήταν και η κόρη της, Aμαλία, η οποία μας εντυπωσίασε με το πορτοκαλί της σύνολο! 

 

 

Η πριγκίπισσα Μίριαμ αλ Γκαζί της Ιορδανίας, με τον πρίγκιπα Μπόρις και τον πρίγκιπα Μπελτράν της Βουλγαρίας, ήταν επίσης στον γάμο. 

 

 

Τέλος καλεσμένοι ήταν και ο Δούκας και Δούκισσα Sofia Palazuelo του Huéscar. Η Sofia Palazuelo , έκανε μία ασυναγώνιστη εμφάνιση με πολλούς να την αποκαλούν την πιο καλοραμμένη ανάμεσα στους καλεσμένους. Όπως βλέπετε και στην φωτογραφία επέλεξε ένα πουά φόρεμα με extravagant μανίκια και το συνδύασε με μαύρα πέδια και τεράστιο μαύρο καπέλο.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ