Βασίλης Καρράς στο Fame Story: ''Είμαι εδώ - Ευχαριστώ τον ελληνικό λαό για το ενδιαφέρον του'' Τι είπε μετά το εξιτήριο από νοσοκομείο (βίντεο)

Η σύζυγος του τραγουδιστή, σε όλη τη διάρκεια της νοσηλείας του βρισκόταν στο πλευρό του....

Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε την Πέμπτη 12/10, ο Βασίλης Καρράς και επέστρεψε σπίτι του.

Μάλιστα μια μέρα με το εξιτήριο μίλησε τηλεφωνικά με τον Νίκο Κοκλώνη κατά τη διάρκεια του αποψινού live του Fame Story.

 

 

Δείτε επίσης: Βασίλης Καρράς: Ανανεωμένος & αδυνατισμένος σε σπάνια νυχτερινή έξοδο - Η τρυφερή αγκαλιά με γνωστό τραγουδιστή (φωτό)

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, ο οποίος το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα υγείας, ευχαρίστησε τον ελληνικό λαό για το ενδιαφέρον του και τα χιλιάδες μηνύματα συμπαράστασης που δέχτηκε.

 

 

«Καλησπέρα. Καλησπέρα σε όλους… Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Νίκο για τη φιλοξενία αλλά, θέλω να ευχαριστήσω όλο τον ελληνικό λαό και όλο το συνάφι μου, για το ενδιαφέρον και την αγάπη τους. Τι αγάπη είναι αυτή; Τι ομορφιά; Είμαι δίπλα σου, όπως κι εσύ… Ευχαριστώ πάρα πολύ. Ο Θεός να μας δίνει δύναμη, να είμαστε γεροί και να βλεπόμαστε», είπε ο τραγουδιστής.

Στη συνέχεια τον χαιρέτησε ο Αντώνης Ρέμος, λέγοντάς του ότι τον αγαπάει και ότι χαίρεται που τον ακούει. «Πιτσιρίκο. Ε, πιτσιρίκο… είμαι εδώ!» απάντησε όλο νόημα ο Βασίλης Καρράς.

 

 

Μάλιστα ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε ότι την επόμενη Παρασκευή θα γίνει η παρουσίαση του νέου τραγουδιού του Βασίλη Καρρά. «Την επόμενη εβδομάδα το τραγούδι που βγάζεις, που θα μας πεις τον τίτλο, θα παρουσιαστεί εδώ στο Fame Story», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Κοκλώνης.

 Η δυσκολότερη του μάχη - Τι λένε οι συνεργάτες του

«Μια δύσκολη μάχη, πολύ δύσκολη, δίνει ο Βασίλης Καρράς. Το ξέρετε, είναι καιρός τώρα που το ακούμε και ο πολύ γνωστός τραγουδιστής δίνει μια πολύ δύσκολη μάχη. Μαθαίνω ότι και σήμερα κάτι θα γίνει με το αίμα του και τα λοιπά. Μάχη που όλοι εύχονται να την κερδίσει όσο και αν φαίνεται, πραγματικά, πολύ δύσκολο» ανέφερε ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του MEGA.

Ο Βασίλης Καρράς νοσηλεύτηκε στο Διαβαλκανικό νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, στη μονάδα αυξημένης φροντίδας. Με τη σύζυγο και την μονάκριβη κόρη του, διαρκώς στο πλευρό του. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ