Κέιτ Μίντλετον: Έβαλε το απόλυτο μπλε ηλεκτρίκ Zara μπλέιζερ & σκουλαρίκια με νόημα - Πόσο κόστισε όλο το outfit; (φωτό)

Το λες και οικονομικό σύνολο ....

Το στιλ της είναι μοναδιικό!

Ο λόγος, φυσικά για την Κέιτ Μίντλετον!

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας μας ενθουσίασε πάλι με την τελευταία της εμφάνιση, στα εργαστήρια ψυχικής-φυσικής κατάστασης που διασφαλίζουν ότι οι νέοι αθλητές έχουν τα εργαλεία για να αποδώσουν όσο το δυνατόν καλύτερα τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου.

Εκεί, λοιπόν, η fashionable royal μας έδειξε πως μπορείς με απλά, καθημερινά brands να δημιουργήσεις ένα μοναδικό σύνολο.

Διαβάστε ακόμη: Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Αποκαλύφθηκε η ασυνήθιστη διατροφική του συνήθεια - Τι κάνει όταν βρίσκεται έξω σε δημόσια υποχρέωση;

 

 


instagram @
coutureandroyals

Επέλεξε το απόλυτο ηλεκτρίκ Zara μπλέιζερ συνολικού κόστους 85,28 ευρώ και το συνδύασε άψογα με λευκό Ralph Lauren μπλουζάκι με μανίκια αξίας 75,42 ευρώ.

Ολοκλήρωσε το ασυναγώνιστο look της με τζιν παντελόνι σε straight γραμμή αξίας 312,39 ευρώ και τα αγαπημένα της Veja παπούτσια κόστους 113,84 ευρώ.

Φυσικά, δεν ξεχνάμε να σχολιάσουμε τα ιδιαίτερης σημασίας χρυσά σκουλαρίκια της 41χρονης royal, τα οποία ήταν δώρο από την προπονήτρια του Maidenhead Rugby Club, Sarah Renton, στη μνήμη της αείμνηστης κόρης της, Issy, η οποία πέθανε τραγικά νωρίτερα αυτό το έτος.

 

 

Να υπενθυμίσουμε ότι αυτό το διάστημα η πριγκίπισσα Κέιτ και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ εκτελούν το φιλανθρωπικό τους έργο σε ημερίδες και εκδηλώσεις για το καλό του κοινωνικού συνόλου.

Διαβάστε ακόμη: H Κέιτ Μίντλετον απογειώνει το ton sur ton cream - Eμείς όμως τρελαθήκαμε με την τσάντα της (φωτό)

Πως σας φάνηκε η εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον;

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ