Πιο glam από ποτέ η Μαρία Ολυμπία: Με Versace φόρεμα γεμάτο πετράδια έλαμψε στο Μιλάνο - Όλα τα φλας στο απόλυτο it girl

Η Μαρία Ολυμπία απαστράπτουσα θαμπώνει το Μιλάνο!

Η Μαρία Ολυμπία εμφανίστηκε στο Μιλάνο με φόρεμα Versace και κοσμήματα Bulgari και μας άφησε όλους άφωνους! 

Η κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ, έκλεψε τις εντυπώσεις με αυτήν την αστραφτερή εμφάνιση.

Το fashion it girl της βασιλικής οικογένειας της Δανίας και της Ελλάδας, που εργάζεται και ως μοντέλο, αποτελεί icon για τα κομψά και στυλάτα outfit της.

 

 

Αυτήν τη φορά επέλεξε ένα διάφανο nude φόρεμα διακοσμημένο με άπειρα πετράδια, μια χαρακτηριστική δημιουργία του οίκου μόδας Versace. 

Για να απογειώσει το look της επέλεξε ασημένια κοσμήματα από την Bulgari. Με αυτόν τον τρόπο θέλησε να τιμήσει την εταιρεία για τα εγκαίνια της έκθεσης «Serpenti: 75 Years of Infinite Tales».

Instagram @olympiagreece

Instagram @olympiagreece

Instagram @olympiagreece

Διαβάστε επίσης: Η Μαρία Ολυμπία με total Gucci outfit! Στην πρώτη σειρά παρακολούθησε το φαντασμαγορικό show του οίκου μόδας (φωτό - βίντεο)

Η Μαρία Ολυμπία φαίνεται πιο όμορφη από ποτέ, μετά τον χωρισμό της με τον Πέρεγκριν Πίρσον, με τον οποίο ήταν σε σχέση για 3 χρόνια.

Διαβάστε επίσης: Τίτλοι τέλους για το ζευγάρι: Μαρία Ολυμπία - Πέρεγκριν Πίρσον - Η αποκάλυψη της Daily Mail & το unfolllow ... (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ