Τραγωδία! Ισραηλινή έμαθε on camera ότι σκοτώθηκε ο σύζυγός της - Έδινε συνέντευξη - Είχε ξεφύγει από τη Χαμάς με το μωρό της (βίντεο)

Η απόλυτη φρίκη!

Απίστευτη τραγωδία για μια γυναίκα από το Ισραήλ. Η Shaylee Atary, η οποία είχε ξεφύγει από τη Χαμάς με τη μικρή της κόρη έδινε συνέντευξη στο Sky News, όταν έμαθε ότι είχε σκοτωθεί στον πόλεμο ο σύζυγός της.

Η άτυχη μητέρα έλεγε στη συνέντευξη ότι ήλπιζε ο αγνοούμενος σύζυγό της Yahav Winner να είναι καλά.

"Αισθάνομαι ότι κάθε λεπτό μετράει αυτή τη στιγμή", δήλωσε η Ατάρι στο Sky News. "Είτε έχει τραυματιστεί κάπου είτε έχει απαχθεί, οπότε κάθε λεπτό είναι σημαντικό".

Εκείνη τη στιγμή, ένα μέλος της οικογένειας δέχθηκε ένα επείγον τηλεφώνημα. Οι συγγενείς της πήραν αμέσως το μωρό από την αγκαλιά της και την ενημέρωσαν για το τι είχε συμβεί.

Η Ατάρι ξέσπασε αμέσως σε κλάματα και λυγμούς.

 

 

Η Atary νωρίτερα είχε περιγράψει πως άκουσε βόμβες να πέφτουν ενώ ετοιμαζόταν να ταΐσει το μωρό της, πριν εισβάλλουν οι τρομοκράτες της Χαμάς.

Η Χαμάς είχε εισβάλλει στο σπίτι τους το περασμένο Σάββατο.

"Σκέφτηκα ότι είναι ένας συνηθισμένος βομβαρδισμός που έχουμε, όπως κάθε δύο μήνες", δήλωσε στο PBS. "Αλλά μετά καταλάβαμε ότι είναι μεγαλύτερο".

 

 

"Πήρα λοιπόν την κόρη μου, κόρη 1 μηνός, χωρίς παπούτσια, χωρίς τηλέφωνο. Ο σύζυγός μου έμεινε εκεί με πολλούς ανθρώπους που μάλλον θέλουν να τον σκοτώσουν".

 Αναγκάστηκε να κρυφτεί σε μια αποθήκη με το μωρό της. Τελικά, μια οικογένεια ήρθε να τη σώσει 27 ώρες αργότερα - όταν η κόρη της ήταν τόσο αφυδατωμένη, που δεν μπορούσε να παράγει δάκρυα.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ