Βίντεο: Η κοπελίτσα είδε στο Facebook «Τη γιαγιά μου στο πάτωμα του σπιτιού της δολοφονημένη» - Το ανέβασε τρομοκράτης της Χαμάς

Φρικιαστικά τα όσα περιγράφει η Μορ Μπαϊντέρ!

Δεν έχει τέλος η φρίκη στο Ισραήλ. Τα όσα περιγράφουν οι άνθρωποι που βιώνουν τον πόλεμο από πρώτο χέρι σοκάρουν.

Ατέλειωτη θλίψη προκαλεί η ιστορία της Μορ Μπαϊντέρ.

Η νεαρή κοπέλα είδε σε βίντεο στο Facebook το άψυχο σώμα της γιαγιάς της μέσα σε λουτρό αίματος

«Είδα τη χειρότερη καταστροφή που θα μπορούσε να φανταστεί κανείς. Τη γιαγιά μου να κείτεται στο πάτωμα του σπιτιού της δολοφονημένη, σε βίντεο» λέει η Ισραηλινή με δάκρυα στα μάτια, σε κλιπ που δημοσίευσε η Jerusalem Post.

 

 

Η γιαγιά της Μπαϊντέρ κατοικούσε στο κιμπούτζ Νιρ Οζ, στα νότια της χώρας. Στην περιοχή είχαν εισβάλλει ένοπλοι της Χαμάς το προηγούμενο Σάββατο.

«Εκείνη την ημέρα, οι τρομοκράτες έκαψαν σπίτια όπου βρίσκονταν ολόκληρες οικογένειες, βίασαν γυναίκες, αποκεφάλισαν παιδιά και πήραν πάνω από 100 ομήρους», σύμφωνα με την Ισραηλινή εφημερίδα The Jerusalem Post.

Στο σπαρακτικό βίντεο που δημοσίευσε το μέσο στην πλατφόρμα X, η Mor Bayder αναφέρει: «Όλο το πάτωμα ήταν καλυμμένο με αίμα. Η γιαγιά μου βρισκόταν εκεί. Ο τρομοκράτης πήρε το κινητό της τηλέφωνο, τράβηξε βίντεο και το ανέβασε στην προσωπική της σελίδα στο Facebook. Έτσι μάθαμε τι συνέβη».

Η κοπέλα σημειώνει επίσης ότι η γιαγιά της "φρόντιζε ολόκληρο το κιμπούτς" και ότι ήταν η ραχοκοκαλιά της οικογένειάς της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ